Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Zaključena 14. sezona Veteranske lige malega nogometa Polana bar Kozjansko


S tekmami 10. kroga se je zaključila štirinajsta sezona Veteranske lige malega nogometa Polana bar Kozjansko. Že krog pred koncem je bilo jasno da bo prvak postala ekipa ŠD Kozje Rajmax, ki je do zadnjega kroga nanizala devet zmag.

V zadnjem krogu so se novi prvaki pomerili z lanskimi prvaki z Virštanja, ki so letos osvojili drugo mesto. Tekma, ki ni odločala o končnem vrstnem redu se je končala z delitvijo točk. Tretje mesto je prav tako že pred zadnjim krogom osvojila ekipa ŠD Podsreda, ki je bila tokrat prosta. Tudi zadnja tekma sezone ni več odločala o končnih mestih, je pa ekipa ŠD Bistrica prišla do svoje prve zmage letos. Ekipa iz Kozjega je tako po petih letih drugič postala prvak v veteranski ligi. S tem se je po številu naslovov izenačila z ekipami iz Bistrice, Imenega, Tuhlja in Podsrede, največ zmag pa ima ekipa Virštanja, ki je bila prvak štirikrat.

Najboljši strelec lige je drugo leto zapored postal David Firšt iz zmagovalne ekipe, ki je letos dosegel 13 zadetkov, pokal za fair-play pa je osvojila ekipa ŠD Sveti Štefan, ki je v celotni ligi prejela le en rumeni karton. Pokale najboljšim ekipam in strelcu sta podelila vodja lige Jože Zajc in predsednik Športne zveze Kozje Roman Gradišek, nato pa so se igralci preselili še na Polano k sponzorju lige, kjer so poskrbeli za pogostitev udeležencev.

Končna lestvica
Prvaki
Ekipa ŠD Kozje
Ekipa ŠK Virštanj
Kapetani prvih treh ekip z vodstvom ŠZK
Naj strelec

 

R. G.