Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Občina Kozje poziva k prijavi škode ob septembrskih poplavah


Občani občine Kozje lahko še do konca tedna prijavijo škodo, ki so jo na kmetijskih zemljiščih ali stavbah utrpeli ob septembrskih poplavah. 

Do 24. oktobra lahko škodo na ministrstvo za gospodarstvo prijavijo tudi gospodarski subjekti iz občin Kozje, Dobje, Rogaška Slatina in Šentjur. Več tukaj.

Občina Kozje poziva občane, ki so med 15. in 18. septembrom 2022 v neurju s poplavami utrpeli škodo na kmetijskih zemljiščih  in stavbah, da le to prijavijo do 21. 10. 2022 na predpisanih obrazcih, in sicer:

  • Obrazec 1 – Ocena škode na kmetijskem zemljišču (poškodovano zemljišče zaradi plazenja, od mulja in kamenja, ipd. – škoda na kmetijskih pridelkih se ne ocenjuje!)
  • Obrazec 3 – Ocena škode na stavbah – uničen objekt
  • Obrazec 4 – Ocena delne škode na stavbah

Izpolnjene obrazce s priloženimi fotografijami nastalih poškodb oškodovanci pošljejo na naslov Občina Kozje, Kozje 37, 3260 Kozje, ali jih vsak dan v času uradnih ur oddajo osebno na sedežu Občine Kozje.

Po oddanih prijavah bo občinska komisija z ogledom na terenu ocenila prijavljeno škodo po metodologiji za ocenjevanje škode po metodologiji za ocenjevanje škode po neurju. Dodatne informacije in obrazce najdete tukaj.

foto: pixabay