Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Namenu predana obnovljena občinska cesta Nova vas – Sotensko – Šmarje pri Jelšah v dolžini pol kilometra


V preteklem tednu je bila namenu uradno predana obnovljena občinska cesta Nova vas – Sotensko – Šmarje pri Jelšah, ki poteka po območju dveh krajevnih skupnosti. Cesto je na prireditvi slavnostno otvoril župan občine Šmarje pri Jelšah, Matija Čakš.

Z otvoritvijo se je zaključil še eden izmed projektov v občini. Tokrat je bila namenu predana obnovljena občinska cesta Nova vas – Sotensko – Šmarje pri Jelšah, ki poteka po območju dveh krajevnih skupnosti. Na območju krajevne skupnosti Sladka Gora je bilo obnovljenih 350 metrov ceste, na območju krajevne skupnosti Šmarje pri Jelšah pa 150 metrov, skupaj torej pol kilometra.

Na občini se ob tem zahvaljujejo vsem lastnikom zemljišč, ki so omogočili dela ter vsem, ki so podprli izvedbo. V bližini prenovljene ceste je za naslednje leto načrtovana prenove še ene ceste. Obnovljena naj bi bila občinska cesta Dolga Gora – Sladka Gora, za kar je v občinskem proračunu namenjenih okoli 300 tisoč evrov. Več o obnovi te ceste ter drugih prihajajočih projektih v občini si lahko preberete tukaj.

D. K.