Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

KŠŠO v Šmarju pri Jelšah gostil največje Brucovanje Obsotelja in Kozjanskega (foto, video)


Včeraj je Klub študentov šmarske regije in Obsotelja gostil največje »Brucovanje« Kozjanskega in Obsotelja, ki se je odvijalo na ploščadi pred Kulturnim domom v Šmarju pri Jelšah. Nastopili sta Ines Erbus in Lidija Bačić.

Brucovanje pomeni zabavo, druženje, s šaljivim obredom sprejemanje novincev in najmlajših študentov v študentsko skupnost. In prav tako, s koncertom v prvi vrsti namenjenim prav njim, so včeraj z odprtimi rokami pozdravili vse novopečene študente. Ob včlanitvi v KŠŠO so novincem  in ostalim študentom zagotovili prost vstop, seveda pa ni manjkalo niti ostalih obiskovalcev. Ti so morali v predprodaji za koncert, ki ga zagotovo ne obžalujejo, odšteti 10 €, na dan dogodka pa je vstopnica znašala 15 €.

Okoli tisoč obiskovalcev dogodka je prihajalo z vseh koncev Obsotelja in Kozjanskega, največ pa je bilo domačinov – Šmarčanov. Za suha usta množice je poskrbel prav tako KŠŠO, oziroma pridne roke članov organizacije.

Dogajanje se je začelo ob 20. uri zvečer, a je svoj vrhunec doživelo ob polnoči. Zbrane je naprej ogrela vsem dobro poznana in ena izmed najbolj zaželenih pevk pri nas, Ines Erbus. S samostojnimi hiti in preostalimi balkanskimi uspešnicami je zbrane zabavala ob boku pevskega prijatelja, Davida Amara. Šmarje pri Jelšah je malo čez polnoč pozdravilo Lidijo Bačić, Splitčanko s hrvaške glasbene scene, ki je zabavo šele dodobra pričela. Seveda ni izpustila svojih največjih hitov, kot so »Viski«, »Prokleto dobro ljubiš«, »Vino rumeno« in druge.

Na KŠŠO vsem brucom in študentom želijo uspešen vstop v študijsko leto, ob tem pa jim sporočajo, naj ne pozabijo na druženje in zabavo. Zahvaljujejo se za množičen obisk dogodka, podobno ŠOK zabavo pa vsem zabave željnim obljubljajo prihodnje leto, že v začetku junija.

Vabimo vas k ogledu fotogalerije in video utrinkov.

N. O.