Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Knjižnica Šmarje pri Jelšah s pestrim oktobrskim dogajanjem vstopa v drugi mesec nove prireditvene sezone


Letošnja prireditvena sezona v Knjižnici Šmarje pri Jelšah se preveša v drugi mesec. Oktober prinaša bogato izbiro dogodkov, ki se bodo dogajali tako v živo kot tudi preko YouTube kanala knjižnice.

Prvi dnevi oktobra so že postregli z nekaj zanimivimi dogodki v Knjižnici Šmarje pri Jelšah, glavnina dogajanja pa še prihaja. Že danes bodo tako na svoj račun prišli otroci, saj bosta na sporedu dve otroški gledališki predstavi. Ena v vrtcu Kozje, druga pa v šmarskem kulturnem domu. Prav tako je torek čas za torkova srečanja in krožke za odrasle, sicer pa so redni tedenski dogodki na sporedu vsak dan v tednu. Program teh najdete tukaj, celoten program knjižnice pa spodaj.

Ob tem iz šmarske knjižnice še sporočajo, da je v gledališkem abonmaju le še nekaj prostih mest. Program predstav najdete tukaj, vse informacije o vpisu pa dobite na telefonski številki 041 575 056 (Vlasta Kramperšek Šuc).

Živahen bo znova tudi kino spored, ki ga najdete na povezavi tukaj. Pričeli so tudi že z novim projektom Kino gamig, ki omogoča posebno izkušnjo igranja video iger na velikem platnu. Več o projektu si preberite tukaj.

Dogodke, ki se pripravljajo v okviru šmarske knjižnice, lahko spremljate tudi preko spleta, na Youtube kanalu Knjižnice Šmarje, kamor vas vodi ta povezava (klik).

Spodaj si oglejte program, in izberite dogodke, ki vas pritegnejo in jih želite obiskati:

 

Program v PDF (klik). Podrobnosti dogodkov najdete tudi na spletni strani Knjižnice Šmarje pri Jelšahtukaj (klik).