Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Jelka Godec se podaja v boj za županjo Šentjurja


Poslanka in podpredsednica stranke SDS Jelka Godec je preko svojega Facebook profila napovedala kandidaturo za županjo Šentjurja. Kot je zapisala, se je za kandidaturo, po dolgem premisleku in na pobudo mnogih občanov, odločila sama.

Kot je zapisala so se v zadnjem času nanjo mnogi obrnili z vprašanjem, ali bo stranka SDS na lokalnih volitvah v občini Šentjur imela svojega kandidata. “Po dolgem premisleku in na pobudo mnogih soobčanov vam sporočam, da sem se za kandidaturo za županjo občine Šentjur odločila sama. Razlogov je veliko, najpomembnejši pa je razvoj celotne občine, izvedba projektov, ki smo jih v zadnjih dveh letih predvideli za sofinanciranje s strani države ter dvig kvalitete življenja v naši občini,” je med drugim zapisala Godčeva.

Jelka Godec je sicer na zadnjih državnozborskih volitvah v Šentjurju močno premagala vso konkurenco. Dobila je 4.320 oz. 35,70 % vseh glasov ter za skoraj 10 % premagala Danico Polak Gruden iz Gibanja Svoboda. Godčeva je po deležu prejetih glasov tudi krepko presegla rezultat svoje stranke na državnem nivoju ter bila najuspešnejša med vsemi kandidati desnega političnega pola na tokratnih volitvah.