Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Podjetje Vitli Krpan 45-letnico delovanja obeležilo s prireditvijo v centru Šmarja pri Jelšah


V središču Šmarja pri Jelšah je bilo v soboto vse v znamenju 45-letnice podjetja Pišek – Vitli Krpan. Podjetje je ob jubileju priredilo veliko praznovanje, ki se ga je kljub deževnemu vremenu udeležilo mnogo ljudi, saj je bilo s šotorom poskrbljeno za streho nad glavo.

Dogajanje se je na ploščadi pred Kulturnim domom začelo že ob 16. uri, najprej pa so na svoj račun prišli najmlajši, saj je bil na sporedu živ žav za otroke. Za tem so obiskovalci uživali ob nastopu šmarskih godbenikov, ob sedmih zvečer pa je na oder stopila glasbena skupina Čuki, ki je prisotne zabavala vse do poznih večernih ur. S prireditvijo, na katero vstop je bil prost, so v podjetju Krpan obeležili 45. let delovanja, v katerih se je podjetje uveljavilo kot eno najmočnejših podjetij na Kozjanskem in širše.

Prelomno 45. leto za KRPAN

Skladno s pozitivnimi kazalci in dobro finančno kondicijo imamo v teku največjo naložbo v zgodovini podjetja. V širitev tovarne investiramo približno 14 milijonov evrov. Z vpeljavo digitalizacije bomo celostno povezali obstoječo in novo opremo, kar bo omogočilo še boljše upravljanje proizvodnje. S tem se hitro približujemo industriji 4.0 oz. četrti industrijski revoluciji, ki se še zlasti nanaša na trend avtomatizacije in prenosa podatkov v proizvodnih tehnologijah.

Podjetje ob obletnici že do druge zaporedne regijske gazele

Spomnimo, da je podjetje pred dnevi prejelo nagrado Savinjsko-zasavska gazela za leto 2022. Nagrado je Krpan osvojil že drugo leto zapored, več o tem pa si lahko preberete tukaj.

Foto: FB / Čuki, Vitli KRPAN