Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Množica žurala na Šentjurfestu 2022 (foto)


ŠentjurFest je minuli petek v Šentjur prinesel večer, poln glasbe, zabave in prijetnega druženja. Na odru se je zvrstilo kar 20 popularnih slovenskih glasbenikov, ansamblov in glasbenih skupin, med njimi tudi najbolj zveneča imena slovenske popularne glasbe. Pod odrom je z njimi navdušeno pelo in plesalo več tisoč obiskovalcev.

Težko pričakovani dogodki

Velik šotor za šentjursko občino je bil kar nekoliko premajhen za vse, željne zabave. Zanjo so poskrbeli številni glasbeni prijatelji radia Štajerski val, navdušenje tako med glasbeniki kot obiskovalci pa je bilo izjemno. »Res se imamo krasno, po dolgem času brez zabav smo se lahko končno sprostili in podružili s prijatelji. Pa še odlična glasba je in res prava fešta,« je bilo slišati v odzivih.

Množico so zabavali Pihalni orkester Šentjur, Čuki, Natalija Verboten, Slovenski zvoki, Ansambel Simona Gajška, Miran Rudan, Nina Donelli, Ana Ferme, Nuša Derenda, Dejan Vunjak, Darja Gajšek, Tequila, Vili Resnik, Nika Zorjan, BQL & Budale, Dejan dogaja, Polkaholiki, Til Čeh, Ansambel Pik in Mladi korenjaki, ki so zaključili veliko šentjursko veselico, ki jo je organiziral Radio Štajerski val, v sodelovanju z Občino Šentjur.

Vabljeni k ogledu fotoutrinkov: