Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V Kozjem svojem namenu predali prenovljene prostore tamkajšnje zdravstvene postaje


Po prenovi so bili svojem namenu predani prenovljeni prostori Zdravstvene postaje Kozje, ki spada pod okrilje Zdravstvenega doma Šmarje pri Jelšah.

V sklopu prenove je bila urejena ordinacija družinske medicine, sestrske sobe, previjališča, razširjena urgentna soba, preurejen laboratorij, delno tudi sanitarije, prostor za čistila, hodniki in čakalnica ter na novo urejen prostor za zobno preventivo otrok.

Med časom obnove so za paciente v zdravstveni postaji uredili nadomestno ambulanto, v kateri je bila nudena zdravstvena oskrba. Celotna investicija, pogodba za katero je bila podpisana marca prejšnjega leta, je bila vredna okoli 100.000 evrov, kar je prispevala Občina Kozje. Prenovitvena dela je izvajalo celjsko podjetje GES d.o.o., dela na prenovi so se izvajala od začetka avgusta do konca septembra lanskega leta. Z novim letom je v ZP Kozje prišel tudi nov zdravnik, Andrej Jazbec, ki je nadomestil upokojenega zdravnika Alija Nassiba. Spomnimo tudi, da so pred nekaj leti v Kozjem pridobili prenovljeno zobno ambulanto.

ZD Šmarje pri Jelšah je sicer pred kratkem pridobil novega direktorja. Mag. Jasno Žerak je nasledil mag. Anton Zidar, ki ima izkušnje predvsem s področja managementa in bančništva, ukvarjal pa se je tudi s sanacijo podjetij pred stečajem in jih tudi veliko rešil.

Foto: FB / Občina Kozje

D.K.