Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Glavni dobitek na Eurojackpotu je zadel občan Rogaške Slatine


Razvozlana je skrivnost glede tega, prebivalec katere občine je konec januarja na pošti v Rogaški Slatini vplačal glavni dobitek igre Eurojackpot. Danes je bilo potrjeno, da je srečni dobitnik prebivalec občine Rogaška Slatina.

Zadnjo januarsko soboto je bil v Rogaški Slatini vplačan glavni dobitek v igri Eurojackpot, vreden dobrih 11 milijonov evrov. Vse od takrat se je ugibalo, kdo bi lahko bil tisti, ki mu je obisk slatinske pošte, kjer je bil zmagovalni listič vplačan, spremenil življenje. Iz zanesljivih virov smo izvedeli, da je dobitek vplačala oseba s stalnim prebivališčem v občini Rogaška Slatina. Občina Rogaška Slatina bo tako na račun Eurojackpot srečneža, svoj proračun obogatila za 15 odstotkov davka od dobitka, oz. za nekaj manj kot 1,7 mio evrov. Razliko, okoli 9,5 mio evrov, bo na svoj TRR dobil srečni dobitnik.

Občina Rogaška Slatina je tako v zadnjih dneh dobila že drugo veselo novico, pred dnevi je namreč vlada odobrila 2 milijona evrov sofinancerskih sredstev za gradnjo razglednega stolpa Kristal.

B.S.