Aktualne zaposlitve na Kozjanskem in Obsotelju ter v Celju z okolico: natakar, vodja kleti, direktor, …


Na območju Kozjanskega in Obsotelja in Celja z okolico je za iskalce zaposlitve na voljo več kot 500 delovnih mest.

Preverite, če je katero izmed spodaj izpostavljenih delovnih mest pisano na kožo ravno vam!

Izpostavljamo:

Kavarna Tržnica, iz Šentjurja pri Celju, išče dodatno pomoč pri strežbi. Delo poteka po dogovoru, možne pa so različne oblike zaposlitve. K prijavi vabijo vse, ki jih zanima delo v strežbi v prijetni kavarni z majhnim kolektivom in veliko mero domačnosti. Kontakt za prijavo najdete na njihovi strani ali pa pokličite na 031 819 233.

Steklarna Rogaška, zaposli več delavcev za polni delovni čas. Zaposlijo proizvodnega delavca, mojstra steklopihalca, kontrolorja kakovosti, skladiščnika, orodjarja, skladiščnega manipulanta, varnostnika, strojnika, steklobrusilca in strojnega vzdrževalca. Čas za prijavo je do 1. 2. 2022.

Štore Steel, za polni delovni čas zaposli upravljalce strojev v valjarni in jeklarni. Čas za prijavo je do 31.1.2022

Projektos d.o.o., ki se ukvarja s kurirsko službo nudi delo 10 voznikom na območju Celja, Žalca, Šentjurja, Štor, Dramelj in Vojnika.

 

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

TOMAS TRANS, iz Pristave pri Mestinju za polni delovni čas zaposli voznika v mednarodnem prometu. Čas prijave je do 4.2.2022.

Marino Marič s.p., krovstvo in kleparstvo, iz Šentjurja zaposli dva krovca-kleparja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 6.2. 2022.

Bar Gospodična, iz Podčetrtka zaposli natakarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 17.1.2022

INŠTALACIJE 1-2-3, iz Pristave pri Mestinju zaposli pomožnega delavca pri montaži za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 26.1.2022.

KMETIJSKA ZADRUGA ŠMARJE zaposli enologa – vodjo kleti za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 27.1.2022.

 

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta za VI. in VII. Stopnjo

ZDRAVILIŠČE ROGAŠKA-ZDRAVSTVO D.O.O., zaposli diplomirano medicinsko sestro za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 19.1.2022.

ŠOLSKI CENTER ROGAŠKA SLATINA  zaposli učitelja nemščine v srednji šoli za polni delovni čas. Čas za prijvo je do 9.1.2022.

 

 

Celje z okolico – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

Štore Steel, za polni delovni čas zaposli upravljalce strojev v valjarni in jeklarni. Čas za prijavo je do 31.1.2022

Strojne inštalacije, Jernej Vračko, s.p., iz Štor zaposli samostojnega monterja strojnih inštalacij za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 9.2.2022.

SPLOŠNA BOLNIŠNICA CELJE, iz zaposli pisarniškega referenta za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 19.1.2022.

AIDA PROIZVODNJA, TRGOVINA IN INTELEKTUALNE STORITVE D.O.O, iz Vranskega zaposli pet manipulantov rezanega lesa za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 5.2.2022.

KOVIS-LIVARNA PROIZVODNJA, TRGOVINA IN STORITVE D.O.O, iz Štor zaposli talilca in čistilca litine za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 10.2.2022.

 

Celje z okolico – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo izobrazbe

ELEKTRO UNIMONT PROIZVODNJA, MONTAŽA D.D., iz Slovenskih Konjic zaposli tehnologa priprave dela – elektro inženirja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 22.3.2022.

SPLOŠNA BOLNIŠNICA CELJE  zaposli strokovnega direktorja zavoda. Čas za prijavo je do 16.1.2022.

NOVEM CAR INTERIOR DESIGN, iz Žalca za polni delovni čas zaposli operativnega in HR kontrolorja. Čas za prijavo je do 18.1.2022.