Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje: od 01. 11. do 07. 11. 2021 (pri padcu s kolesom si je poškodovala glavo, v bankomatu pozabljen denar,…)


PROMETNE NESREČE

04.11.2021 so bili policisti PP Šmarje pri Jelšah obveščeni, da se je v Šmarju pri Jelšah zgodila prometna nezgoda. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je do prometne nezgode prišlo zaradi nepravilnega premika voznice osebnega avtomobila, ki je trčila v drugo vozilo. Na vozilih je nastala materialna škoda, povzročiteljici prometne nezgode pa je bil izdan plačilni nalog.

06.11.2021 je bila PP Šmarje pri Jelšah obveščena o prometni nezgodi v Kozjem. Policisti so na kraju ugotovili, da je do nesreče prišlo zaradi vožnje po levi voznice kombiniranega vozila, ki je trčila v voznico osebnega avtomobila. Na vozilih je nastala materialna škoda, voznica avtomobila in dve sopotnici pa sta dobili lažje poškodbe. Povzročiteljici prometne nezgode je bil izdan plačilni nalog.

07.11.2021 je bila PP Šmarje pri Jelšah obveščena o padcu kolesarja na območju Sv. Štefana. Policija je z ogledom ugotovila, da je voznica kolesa pri vožnji navzdol izgubila oblast nad kolesom in padla, pri tem je udarila z glavo ob tla in zadobila lažje telesne poškodbe. Zaradi neprilagojene hitrosti je bil voznici izdan plačilni nalog.

VLOMLJENO V SKLADIŠČNI KONTAJNER V KOZJEM

02.11.2021 so bili policisti PP Šmarje pri Jelšah obveščeni o vlomu v skladiščni kontejner na območju Kozjega. Policisti so na kraju ugotovili, da je neznanec preko prejšnjega vikenda vlomil v kontejner last OKP in odtujil nekaj bencinskega orodja in goriva. Podjetje je oškodoval za več sto evrov.

POZABLJEN DENAR V BANKOMATU

03.11.2021 je pošten najditelj poklical na PP Šmarje pri Jelšah in sporočil, da je v reži bankomata na območju Podčetrtka našel bankovce. Policisti so na kraju denar proti zapisniku prevzeli. Čez krajši čas je policijo obvestil še pozabljivi dvigatelj denarja, da je pozabil denar v bankomatu. Lastnik denarja je po predloženem dokazilu o dvigu denarja gotovino prevzel na policiji.

04.11.2021 je nepazljiva občanka na bankomatu na območju Mestinja dvignila gotovino in jo pozabila v reži. Nekdo je to izkoristil in si denar prilastil. Policija za storilcem še poizveduje in ga bo ob izsleditvi kazensko ovadila.

KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU

06.11.2021 je občan Podčetrtka obvestil PP Šmarje pri Jelšah, da se je na njegov naslov zglasil podnajemnik, ki stanuje v njegovem drugem stanovanju. Podnajemnik mu je grozil in ga žalil zaradi spora glede denarja. Policija bo zoper kršitelja javnega reda in miru uvedla postopek pri pristojnem prekrškovnem organu.

NASILNIŠTVO

07.11.2021 so policisti PP Šmarje pri Jelšah pri rednem delu prišli do podatka, da sta v minuli noči dve osebi pretepli in grdo ravnali z občanom na območju Šmarja pri Jelšah in ga telesno poškodovali. Ko bo policija ugotovila identiteto storilcev bo zoper njiju sledila kazanska ovadba zaradi nasilništva.

R.P / PP Šmarje