Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 6. 2. 2023


Preberite poročilo z razvidom aktualnih dogodkov, ki so jih obravnavali na Policiski postaji Šmarje pri Jelšah v časovnem obdobju od 30. 1. do 5. 2. 2023.

POŽAR NA GOSPODARSKEM POSLOPJU

Dne 1. 2. 2023 so bili policisti PP Šmarje pri Jelšah obveščeni o požaru na območju občine Šmarje pri Jelšah. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je do požara prišlo na kmetijskem traktorju. Ogenj na traktorju je še pred prihodom gasilcev na kraj pogasila lastnica in tako preprečila nadaljnje širjenje požara .

PROMETNA NESREČA NA OBMOČJU OBČINE ŠMARJE PRI JELŠAH

Istega dne so policisti na območju občine Šmarje pri Jelšah obravnavali prometno nesrečo z udeležbo voznika in voznice osebnih avtomobilov do katere je prišlo zaradi nepravilnega srečevanja obeh udeleženih v prometni nesreči. Obema je bil na kraju izdan plačilni nalog.

PROMETNA NESREČA NA OBMOČJU OBČINE KOZJE

Dne 3. 2. 2023 so na območju občine Kozje obravnavali prometno nesrečo z udeležbo voznice osebnega avtomobila, ki je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljala izven vozišča in si poškodovala osebni avtomobil. Voznici je bil na kraju izdan plačilni nalog.

PROMETNA NESREČA NA OBMOČJU OBČINE PODČETRTEK

Dne 4. 2. 2023 so na parkirišču na območju občine Podčetrtek obravnavali prometno nesrečo z udeležbo neznanega voznika/-ce neznanega vozila, ki je zaradi nepravilnega premika z vozilom trčil/-a v parkiran osebni avtomobil oškodovanca. Po trčenju je povzročitelj/-ica prometne nesreče s kraja odpeljal/-a in ni posredoval/-a podatkov. V zvezi prometne nesreče še zbirajo obvestila. Vse, ki bi karkoli vedeli o pobeglem vozniku ali vozilu, naprošajo, da o tem obvestite Policijsko postajo Šmarje pri Jelšah na tel. št. 03  818 66 00 ali pokličete na 113.

POVOŽENJE DIVJADI

V preteklem tednu so bili policisti PP Šmarje pri Jelšah v petih primerih obveščeni o povoženju divjadi na območju, ki ga pokriva PP Šmarje pri Jelšah.