Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Kmalu odprtje prvega trgovskega centra pod novim vodstvom podjetja Jagros (foto)


Novo vodstvo podjetja Jagros, trije sinovi donedavnega lastnika podjetja Franca Jagra, bo že čez nekaj tednov deležno otvoritve novega trgovskega centra v Šentjurju.

Do poletja naj bi namreč v IC Šentjur – jug svoja vrata odprl nov trgovski center Jager v velikosti okoli 3000 kvadratnih metrov. Jager je sicer v Šentjurju že prisoten s svojima marketom in trgovino Jager Hruševec. Kot napoveduje vodstvo podjetja naj bi dosedanji market še naprej obratoval normalno, trgovini pa naj bi spremenili namembnost.

Del novega trgovskega centra v katerem bodo ponujali praktično vse vrste produktov, od živil do gradbenega materiala, naj bi bila tudi restavracija. V centru naj bi zaposlitev dobilo okoli 30 ljudi. Ti se bodo pridružili kolektivu Jager, ki danes šteje že preko 700 zaposlenih v 41 poslovalnicah. Jagros je sicer tudi vodilno podjetje Kozjanskega in Obsotelja. Zadnja leta vseskozi beleži rast, celotni prihodki podjetja pa so se v zadnjih šestih letih skoraj podvojili in danes znašajo okoli 130 milijonov evrov.

V poslovni coni Šentjur – jug pa že posluje prav tako eno izmed najuspešnejših podjetij Kozjanskega in Obsotelja, podjetje Kea. To je tam pred kratkim že zgradilo nove skladiščne prostore.

foto: bR