Kmalu odprtje prvega trgovskega centra pod novim vodstvom podjetja Jagros (foto)

10. 4. 2019 18:51

Novo vodstvo podjetja Jagros, trije sinovi donedavnega lastnika podjetja Franca Jagra, bo že čez nekaj tednov deležno otvoritve novega trgovskega centra v Šentjurju.

Do poletja naj bi namreč v IC Šentjur – jug svoja vrata odprl nov trgovski center Jager v velikosti okoli 3000 kvadratnih metrov. Jager je sicer v Šentjurju že prisoten s svojima marketom in trgovino Jager Hruševec. Kot napoveduje vodstvo podjetja naj bi dosedanji market še naprej obratoval normalno, trgovini pa naj bi spremenili namembnost.

Del novega trgovskega centra v katerem bodo ponujali praktično vse vrste produktov, od živil do gradbenega materiala, naj bi bila tudi restavracija. V centru naj bi zaposlitev dobilo okoli 30 ljudi. Ti se bodo pridružili kolektivu Jager, ki danes šteje že preko 700 zaposlenih v 41 poslovalnicah. Jagros je sicer tudi vodilno podjetje Kozjanskega in Obsotelja. Zadnja leta vseskozi beleži rast, celotni prihodki podjetja pa so se v zadnjih šestih letih skoraj podvojili in danes znašajo okoli 130 milijonov evrov.

V poslovni coni Šentjur – jug pa že posluje prav tako eno izmed najuspešnejših podjetij Kozjanskega in Obsotelja, podjetje Kea. To je tam pred kratkim že zgradilo nove skladiščne prostore.

foto: bR

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
168 queries in 1,119 seconds.