Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Gostilna Krpan v Šmarju pred številnimi obiskovalci odprla svoja vrata (foto/video)


otvoritev_gostilne_krpan24V petek, 5. aprila 2019 je svoja vrata gostoljubno odprla prenovljena Gostilna Krpan. Obiskovalcem so pripravili svečano prireditev z okusno hrano in pijačo in glasbenimi gosti.

Nekoč izredno priljubljena gostilna Štorman v Šmarju pri Jelšah je bila v zadnjem času deležna korenitih sprememb. Podjetje PIŠEK – Vitli KRPAN d.o.o. je namreč v začetku leta iz stečajne mase odkupilo nekdaj priljubljeno gostišče v Šmarju pri Jelšah in se lotilo celovite obnove objekta, tako zunaj kot tudi popolne prenove notranjosti.

otvoritev_gostilne_krpan37Nova gostilna bo ponujala kombinacijo prijetnega, sodobnega ambienta, domače in slovenske kulinarike, kot tudi mednarodne kuhinje. Vodenje lokala je Podjetje Pišek – Vitli Krpan d.o.o. zaupalo gostincu Toniju Goležu, ki je pred leti v tem prostoru že opravljal delo vodje lokala. Zdaj je gostilno Krpan vzel v  najem.

Mlada in zagnana ekipa bo z svojim znanjem in strokovnostjo poskušala zadovoljiti vse, še tako zahtevne goste. Gostilna Krpan lahko sprejme do 250 gostov v več prostorih – osrednji jedilnici, mali jedilnici, zimskem vrtu, otroškem kotičku, v piceriji in na terasi. Inovativno notranje oblikovanje, ki so ga zaupali arhitektki Luciji Čakš Orač omogoča tudi povezovanje prostorov ob večjih dogodkih.

Ob otvoritvi so v podjetju PIŠEK – Vitli KRPAN podarili 1.000 evrov šmarski osnovni šoli in 500 evrov družini Jurše, ki jim je nedavno pogorela hiša. V spodnjem videu poglejte, kaj so ob otvoritvi povedali lastnik Franc Pišek, najemnik Toni Golež in šmarski župan Matija Čakš …

O čudovitem ambientu gostilne se lahko sami prepričate v našem včerajšnjem članku, kjer smo predstavili lokal predstavitvi lokala.

V/T/F:DH

S KOZJANSKO.INFO V GOSTILNO KRPAN NA 2 PICI ZA CENO ENE

Na Kozjansko.info, skupaj z gostilno Krpan, za naše bralce pripravljamo prav posebno otvoritveno akcijo. Ponujamo namreč 25 kuponov za 2 pici po izbiri iz menija gostilne Krpan, pri čemer plačate le eno.

Kupone lahko naročite na naši spletni strani Polovička.si