Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Karateisti Kozjanskega in Obsotelja uspešni na domači tekmi


Minulo soboto je v organizaciji karateistov Kozjanskega in Obsotelja potekala 3. medobčinska šolska karate liga v Podčetrtku.

Udeležilo se ga je 110 tekmovalcev iz 12 klubov.

Uradno otvoritev tekmovanja, ki se je odvijalo v Večnamenski dvorani Podčetrtek, je naredil župan občine Podčetrtek Peter Misja.

Za Karate klub Kozjansko in Obsotelje so nastopali: Nick Toplišek, Lara in Leon Sodin, Benjamin Herman, Tilen Prah in Lukas Cerovski.

V katah je Tilen Prah v svoji kategoriji in kategoriji višje osvojil dve zlati medalji. Leon Sodin je tokrat za spremembo tekmoval v katah in osvojil komplet medalj.

Po končanih katah so nastopili še trije borci. Začela sta Nick Toplišek in Benjamin Herman, ki sta tekmovala v isti kategoriji malčki 9 let + 35kg. Nick, ki lepo nabira tekmovalne izkušnje in napreduje, je na koncu osvojil 3. mesto. Benjamin pa, kot že bolj izkušenj tekmovalec, končno 2. mesto.

Še zadnji ki je nastopal za KKKO je bil Lukas Cerovski. To je bila njegova krstna tekma in že takoj se je povzpel na stopničke. Osvojil je 3. mesto, kar je za začetek nedvomno velik uspeh.

V KKKO se ob uspešni organizaciji zahvaljujejo vsem, ki so kakorkoli pomagali pri pripravi tekmovanja.

M.R.