Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Kino Šmarje vabi: Stekleni, Največji dar, Vedrina, Snežno kraljestvo, Tihotapec – brezplačne vstopnice


Šmarski kino sodi med najpriljubljenejše v celjski regiji. Dvorana z najsodobnejšo tehnologijo za popoln filmski užitek, tudi v 3D tehniki, s svežimi filmi in z najnižjimi cenami vstopnic v Sloveniji je mesto zabave prijetnih vikend večerov.

Do konca meseca januarja si boste lahko ogledali:

Petek, 18. januar 2019, ob 20:00: STEKLENI (triler)

Po napetem misterioznem trilerju Razcepljen, v filmu Stekleni srečamo Davida Dunna, lovi Crombovo nadčloveško verzijo, imenovano Zverina. Medtem pa v nizu napetih situacij, skrivnostni Price pozna vse skrivnosti, ki so kritičnega pomena za obe strani.

Sobota, 19. januar 2019, ob 19:00: NAJVEČJI DAR (igrani dokumentarni film)

Morilci, ki prosijo odpuščanja, žrtve, ki odpustijo in objamejo svoje sovražnike … Kot bi imeli pred seboj fikcijo, a vendar je realnost. Nikoli še nismo v filmih videli česa takega. Film govori o ljudeh, ki so izvajali zlo nad drugimi in o tistih, ki so to zlo – večkrat nedolžni – trpeli. Na neki točki življenja so spoznali, da jim jeza ne pomaga, le bolj grenke jih dela. Zato so se odločili spremeniti pogled in odpustiti. Do prelomnega trenutka so prišli tudi izvajalci terorja, se pokesali za zločine. Režiser Juan Manuel Cotelo poskuša dokazati, da odpustiti in prositi za odpuščanje ni nemogoče, še več, da se življenje po tem koraku razcveti. Največji dar nam preko resničnih zgodb sprave kaže, da odpuščanje postavi konec vsaki vojni. V Španiji, na Irskem, v Franciji, Mehiki, Kolumbiji, Ruandi… konstruktivna moč odpuščanja ne pozna meja.

Petek, 25. januar 2019, ob 20:00: VEDRINA (triler)

Na majhnem karibskem otoku prične kapitana ribiške ladje (Matthew McConaughey) preganjati skrivnostna preteklost, potem ko se nanj po pomoč obrne njegova nekdanja žena (Anne Hathaway). Slednja ga namreč prosi, naj ubije njenega sedanjega moža. Kmalu se izkaže, da kapitanova nova realnost ni tisto, kar se zdi na prvi pogled.

Sobota, 26. januar 2019, ob 10:00: SNEŽNA KRALJICA: DEŽELA ZRCAL (animirana družinska pustolovščina)

Glavna junakinja je deklica Gerda, ki je v svoji družini edina brez daru čarobnih moči. Nekega dne zlobni kralj Harald, ki čarovnijo vidi kot grožnjo „navadnim” ljudem, izžene vse čarovnike, tudi Gerdino družino, v Deželo zrcal. Gerda lahko svojo družino, ostale čarovnike in magijo reši samo na en način – odkriti mora svoje čarobne moči in edina oseba, ki ji pri tem lahko pomaga, je Snežna kraljica.

Sobota, 26. januar 2019, ob 19:00: TIHOTAPEC (kriminalna drama)

Eastwood je Earl Stone, možakar brez prebite pare v svojih osemdesetih. Sam je in tik pred tem, da mu banka zaseže podjetje, ko dobi ponudbo za službo, za katero mora zgolj znati voziti avto. Zveni enostavno – le da Earl ne ve, da je sprejel delo kurirja za droge za mehiški kartel. Odlično mu gre; tako odlično, da mu povečajo obseg tovora in mu dodelijo neposrednega nadrejenega. A ta ni edini, ki skrbno pazi na Earla; skrivnostna nova »mula«, kot imenujejo raznašalce mamil, pade v oko tudi ambicioznega agenta Agencije za boj proti drogam Colina Batesa (Bradley Cooper). Čeprav Earl nima več težav z denarjem, se nadenj zgrne preteklost in vprašanje je, ali bo uspel popraviti vse pretekle napake, preden ga v primež dobi roka pravica … ali pa silaki kartela.

S KOZJANSKO.INFO V KINO ŠMARJE BREZPLAČNO

Tudi letos članom naše strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujamo po 8 vstopnic za posamezno kino predstavo brezplačno. Pridružite se nam brezplačno in naročite brezplačne vstopnice:

kino_smarje_polovicka