Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Kino Šmarje vabi: Kursk: prekletstvo globine, Vladar Pariza, Ralph ruši internet – brezplačne vstopnice


Šmarski kino sodi med najpriljubljenejše v celjski regiji. Dvorana z najsodobnejšo tehnologijo za popoln filmski užitek, tudi v 3D tehniki, s svežimi filmi in z najnižjimi cenami vstopnic v Sloveniji je mesto zabave prijetnih vikend večerov.

V naslednjih dveh tednih si boste lahko ogledali:

Petek, 4. januar ob 20:00: KURSK: PREKLETSTVO GLOBINE (zgodovinska drama)

Ruska podmornica K-141 Kursk je bila ponos ruske flote, simbol sposobnosti in moči ruske mornarice. Splavili so jo leta 1994 in to 154 metrov dolgo plovilo na jedrski pogon je svoje delo opravljalo zgolj šest let – dokler ni potonila. V filmu smo priča eni najhujših pomorskih tragedij. V času te tragedije je bilo na krovu 118 mornarjev in častnikov; večina je bila mlajša od 30 let.

 

Sobota, 5. januar 2019, ob 19:00: VLADAR PARIZA (pustolovski film)

Za časa vladavine Napoleona Bonaparteja velja Francois Vidocq med preprostim življem Pariza za pravo legendo. Po zadnjem spektakularnem uspešnem pobegu je nekadnji zapornik tako rekoč prepuščen smrti in skuša ponikniti v pozabo pod krinko preprostega trgovca. A preteklost ga ujame, ko ga obtožijo umora, ki ga ni zagrešil. Šefu policije predlaga kupčijo – v zameno za svobodo se jim bo pridružil v boju proti podzemlju.

 

Sobota, 12. januar 2019, ob 10:00: RALPH RUŠI INTERNET (animiran, sinhronizirano)

Antijunak video igrice, Ralph in njegova prijateljica Vanellope von Schweetz, navigirata v najbolj raziskanem, prostranem in dinamičnem svetu Interneta, v iskanju nadomestnega dela za Vanellopino video igrico.

S KOZJANSKO.INFO V KINO ŠMARJE BREZPLAČNO

Tudi letos članom naše strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujamo po 8 vstopnic za posamezno kino predstavo brezplačno. Pridružite se nam brezplačno in naročite brezplačne vstopnice:

kino_smarje_polovicka