Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo v kino Šmarje: Milice 2, Iztrebljevalec 2049, Viktorija in Abdul, Zverinice iz gozda Hokipoki, Družinica in Thor: Ragnarok – brezplačne vstopnice


Šmarski kino sodi med najpriljubljenejše v celjski regiji. Dvorana z najsodobnejšo tehnologijo za popoln filmski užitek, tudi v 3D tehniki, s svežimi filmi in z najnižjimi cenami vstopnic v Sloveniji je mesto zabave prijetnih vikend večerov.

V prihodnjih dveh tednih si boste lahko ogledali:

Petek, 27. oktober 2017, ob 20.00: MILICE 2 (komedija)

Igrajo: Sašo Đukić, Franci Kek, Matjaž Javšnik, Demeter Bitenc, Dr. Andrej Stare, Ivo Daneu, Luka Korenčič, Irena Yebuah, Jože Potrebuješ, Sašo Hribar, Jonas Žnidaršič, Tadej Toš, glasbena skupna Dan D, Jan Plestenjak

Sredi devetdesetih let je skupina novomeških filmskih zanesenjakov začela s snemanjem nizkoproračunskih celovečernih komedij. V časih, ko digitalizacija in internet še nista bila tako zelo vseprisotna, filmi niso dosegli prepoznavnosti po vsej državi. Bili so lokalni hit. Na premieri zadnjega s tistega obdobja se je v novomeški športni dvorani na dveh zaporednih predvajanjih zbralo 3.000 gledalcev.

Tudi tokratni film Milice 2 je nizkoproračunski proizvod iz domače delavnice. V kinematografih po vsej Sloveniji bo predvajan od 12. oktobra. Gre za situacijsko komedijo v kateri nerodni milicisti nevede postanejo del nečednih poslov češke mafije.

Sobota, 28. oktober 2017, ob 19.00: IZTREBLJEVALEC 2049

Igrajo: Harrison Ford, Ryan Gosling, Ana de Armas

Iztrebljevalec 2049 je nadaljevanje legendarnega filma iz leta 1982. Tokratni film naj bi se dogajal trideset let po dogodkih iz predhodnika (ki se je, mimogrede, postavljen v L. A. leta 2019) in bo spremljal losangeleškega policista K-ja, ki mora razrešiti skrivnost, ki utegne ostanek civilizacije spremeniti v kaos. Ključ do rešitve pa je tudi v iskanju Ricka Deckarda, ki je pred tridesetimi leti skrivnostno izginil.

 

Četrtek, 2. november 2017, ob 9.00: VIKTORIJA IN ABDUL (drama, biografski, zgodovinski)
Igrajo: Judi Dench, Ali Fazal, Tim Pigott-Smith
V filmu spremljamo zadnje desetletje vladavine kraljice Viktorije in njeno nepričakovano prijateljstvo s postavnim mladim indijskim uradnikom Abdulom Karimom, ki iz Indije pripotuje, da bi se leta 1887 udeležil praznovanja kraljičinega zlatega jubileja in kasneje postane njen najožji zaupnik in učitelj.

Petek, 3. november 2017, ob 18.00: MILICE 2 (komedija)
Petek, 3. november 2017, ob 20.00:  VIKTORIJA IN ABDUL (drama, biografski, zgodovinski) 
Sobota, 4. november 2017, ob 10.00: ZVERINICE IZ GOZDA HOKIPOKI (animirani družinski muzikal)
V gozdu Hokipoki, ki je zelo lep kraj, živijo miš in prijatelji. Ves čas jih je strah, da jih bo pojedel lisjak ali katera druga večja žival. Lisjaku še posebej teknejo miške, ki mu slučajno prekrižajo pot. Živali zato sklenejo, da bodo sprejele zakone, ki jim bodo omogočili življenje v miru, da bodo vsi prijatelji in ne bo nihče požrt.

 Sobota, 4. november 2017, ob 19.00: DRUŽINICA (drama)
 
Igrajo: Primož Vrhovec, Irena Kovačevič, Miha Kosec …
Osrednji zaplet filma Družinica se tiče propada idiličnega razmerja med staršema Markom in Dunjo. Razlog je pomanjkanje spoštovanja, ki ga povzroči izguba dela in finančni propad. Tekom pripovedi breme, ki ga starša ne zmoreta več nositi, vse bolj pada na ramena otrok.

Ponedeljek, 6. november 2017, ob 19.00: THOR: RAGNAROK (akcijski, pustolovski, fantazijski)
PREMIERNO V KINU ŠMARJE TUDI KOKICE! Dvojni užitek za ljubitelje filmov in slastne koruze.
Igrajo: Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Cate Blanchett …
Ognjevita in uničujoče bojevniška Hela, boginja smrti, je uničila Thorovo orožje Mjolnir. Asgard Thor se zaveda, da želi uničiti tudi njega. Ne samo njemu, celotni deželi grozi Ragnarok – konec sveta pod taktirko sovražne Hele.

S KOZJANSKO.INFO V KINO ŠMARJE BREZPLAČNO

Tudi letos članom naše strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujamo po 8 vstopnic za posamezno kino predstavo brezplačno. Pridružite se nam brezplačno in naročite brezplačne vstopnice:

kino_smarje_polovicka