Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Veselica z Modrijani v Kozjem 2017 (foto, video)


Sinoči se je pod okriljem Kluba mladih Kozje in ob podpori Občine Kozje v Večnamenskem centru Kozje odvila veselica z Modrijani. Že nekaj minut po 20. uri so na oder stopili člani najpopularnejše narodnozabavne skupine v Sloveniji in s pestrim repertoarjem na plesišče privabili številne obiskovalce.

Modrijani niso nikoli veljali za tipičen narodnozabavni bend, čeravno jih večina uvršča kot slednje. Vsestranskost in celo rokerske vzgibe so še enkrat več prikazali sinoči v Kozjem, kjer so okoli 900 obiskovalcev, med katerimi smo zaznali tudi županjo Milenco Krajnc in nekdanjega župana Dušana Andreja Kocmana, zabavali do jutranjih ur. Utrinke si lahko ogledate v video posnetku:

 

Pester glasbeni repertoar je zbrane pahnil v totalen žur, ki pa je vseeno bil premišljen in profesionalen. Občinstvu so v Kozjem Modrijani tudi tokrat priredili noro zabavo, obiskovalci, še posebej tisti najmlajši, pa so kar med nastopom prejemali Blaževe avtograme. Številni so plesali in se zabavali ter skupaj z Modrijani peli njihove in ostale zimzelene pesmi. 

veselica_modrijani_kozje_2

Kot se za veselico spodobi, pa je bilo poskrbljeno za hrano in pijačo, vonjave pečenih piščancev in ostalih dobrot so se po dvorani širile vse do zaključka veselice.

Vabljeni k ogledu galerije fotografij.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”605″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”170″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ is_ecommerce_enabled=”1″ order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]odtenki-njive