Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šmarje pri Jelšah: 1. 8. 2016


policijska postaja smarjePOBEGNIL S KRAJA NESREČE

25. 7. 2016 smo bili obveščeni o prometni nesreči, ki se je pripetila na cesti v Podsredi. Povzročitelj osebnega avtomobila znamke BMV srebrne barve je s kraja odpeljal, ne da bi drugemu udeležencu prometne nesreče nudil podatke o vozniku in vozilu. Policisti smo o pobeglemu vozniku že pridobili informacije.

 

ODTUJIL OKRASNE POKROVE

26. 7. 2016 smo bili obveščeni o tatvini okrasnih kap iz parkiranega osebnega avtomobila pred zdraviliščem v Podčetrtku.

 

POŠKODBA NA VOZILU 

Istega dne smo bili obveščeni še o poškodovanju  osebnega avtomobila, kjer je neznanec na vozilu  z neznanim predmetov naredil ris po levi strani vozila

 

PROMETNA NESREČA

V petek, 29. 7. 2016,  smo bili obveščeni, da je na lokalni cesti v okolici Šmarja pri Jelšah prišlo do prometne nesreče. Policisti smo na kraju ugotovili, da je prometne nesreče prišlo med voznikom kmetijskega traktorja in voznikom osebnega avtomobila zaradi izsiljevanja prednosti voznika osebnega avtomobila.

 

VLOM V VIKEND HIŠO 

30. 7. 2016 smo bili obveščeni o vlomu v bivalni vikend na območju Sv. Štefana. Policisti o storilcih zbiramo obvestila.

 

SPORA MED PARTNEJEMA

V soboto, 30. 7. 2016, smo bili obveščeni o prepiru med partnerjema v okolici Bistrice ob Sotli. Med verbalnim prepirom sta si izmenjala tudi nekaj udarcev, tako da sta si oba prislužila plačilna naloga za plačilo globe.

Istega dne sta se sprla tudi  zakonca, ki sta bila gosta v Sodni vasi. Kršitelj si je za udarec in žaljenje partnerke  prislužil plačilni nalog za plačilo globe.

 

Iztok PINTER

komandir policijske postaje

višji policijski inšpektor II

polovicka_celje_klik