Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Lions klub Rogaška z dobrodelno prireditvijo zbiral sredstva za nožno protezo (foto in video)


dobrodelni_lions_rogaska_2016_1V soboto, 16. januarja, je v Kulturnem centru Rogaška Slatina potekal že tradicionalna dobrodelna prireditev Lions kluba Rogaška. Letos so zbirali sredstva za nakup proteze za nogo. Za obiskovalce so pripravili pester in kvaliteten program, ki so ga oblikovali pianist Željko Vlahović iz Zagreba, Mestni pihalni orkester Rogaška Slatina s pevko Ano Ferme in igralec Matjaž Javšnik.

Na dogodku, ki ga je povezovala Tanja Jurjec, so bili poleg obiskovalcev in predsednika domačega Lions kluba s člani prisotni tudi viceguverner distrikta 129 Gregor Pajić, prejšnji guverner Jurij Šarman, predsednik Lions kluba Ptuj Igor Kolar in predsednik Leo kluba Rogaška Roko Franić. Zbrane je uvodoma pozdravil in nagovoril slatinski predsednik Lions kluba Tihomir Ratkajec. Prisluhnete mu lahko tukaj:

Zbirali sredstva za nadkolensko protezo za nogo
Lionsi že desetletja s svojim poslanstvom na različne načine pomagajo ljudem. S tovrstnimi dogodki ustvarjajo lažjo, hitrejšo in uspešnejšo pot za zbiranje pomoči tistim, ki jo potrebujejo. Tokratna pomoč je namenjena mladeniču, ki potrebuje nadkolensko protezo za nogo. In v to plemenito poslanstvo so se aktivno vključili vsi, ki so se dogodka udeležili. Ob tem je povezovalka izpostavila, da člani Lions klubov za dobrodelnost namenjajo svoj prosti čas, ob tem pa prispevajo svoje ideje, energijo, lastna sredstva in veliko dobre volje.

dobrodelni_lions_rogaska_2016_2

Lions klub Rogaška zelo dejaven tudi v minulem letu
Sicer pa so Lionsi tudi v minulem letu pomagali in organizirali številne dogodke. Omeniti jih velja nekaj: 11. aprila 2015 so organizirali Ekološki pohod po pešpoti okrog Rogaške Slatine, sredstva za socialno šibke so minuli december zbirali na stojnicah v Kristalni vasi, konec decembra so organizirali dobrodelno kosilo z dražbo predmetov, ki so jih podarili člani kluba, zbrana sredstva bodo namenili talentiranim učencem.

dobrodelni_lions_rogaska_2016_3

Po uradnem delu je sledilo druženje v avli Kulturnega centra Rogaška Slatina.

Vabljeni k ogledu utrinkov, posnetih na dogodku.

eH

vasko-klik-polsi