Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Večer stand up komedije v Grobelnem z Alešem Novakom, Evo Virc in Gašperjem Bergantom (foto, video)


Aleš Novak
Aleš Novak
Eva Virc
Eva Virc
Gašper Bergant
Gašper Bergant

V soboto zvečer so se vsi, ki so želeli razgibati svoje obrazne in trebušne mišice, zbrali v domu krajanov Grobelno, kjer je potekal večer stand up komedije z Alešem Novakom in gosti. Organizator, športno-mladinsko društvo Grobelno, je želel z večerom poskrbeti za to, da se ne bi smejali zgolj prometni ureditvi v Grobelnem, temveč tudi odličnim stand up komikom.

Aleš Novak je mlad stand up komik, ki gradi svoj nastop predvsem na enovrstičnicah, ki so povezane v zgodbe katerih rdeča nit je njegovo razumevanje dogodkov vsakdanjega življenja. To razumevanje je seveda napačno, vendar vas bo on poskušal prepričati v nasprotno. Je komik, ki mu še ni vse jasno, ampak je hudičevo blizu. Po duši je očitno ekonomist, saj ima veliko idej, kako bi lahko rešil gospodarsko krizo in problematiko slabe banke, je pa tudi izjemno dobrega srca, saj bi prodajalke v Hoferju poslal na dopust v Mercator.

Aleš Novak pa je na stand up povabil tudi zanimive goste. Tako je za njim oder prevzela novomeščanka Eva Virc, za katero morda marsikdo ne ve, da je mlada pevka in raperka. Tokrat pa se je obiskovalcem doma krajanov Grobelna predstavial tudi v vlogi stand up komičarke, ki ima kreativno obvezno opremo v avtu – svojega očka. Poleg tega je tudi izjemno ponosna gimnazijska maturantka s prošnjo za pogojni vpis v drugi letnik fakultete in zelo iskrena pogajalka s policisti. Pa še to: punca je samska!

Za piko na i je poskrbel še zadnji gost, Gašper Bergant iz Luč, ki ima rad pivo, suho meso, vonj po senu in starejše ženske. V tem vrstnem redu. Ukvarja pa se tudi s komedijo in kvartopirstvom. Sproščeni Savinjčan ne pozna pomena besede tabu in ruši stereotip o zadržanosti Slovencev. Publiko preseneča s črnim humorjem in navidezno neobzirnostjo. Seved zgolj v primeru, če občinstvo razume njegovo eksotično govorico.

Večer stand up komedije je dom krajanov Grobelno napolnil vse do zadnjega kotička, kar priče o tem, da so tovrstni dogodki še kako potrebni. Sploh v tem obdobju sprejemljivega vremena, ko nas histerično napadajo virusi, smeh pa je vendarle pol zdravja.

Ne spreglejte tudi video posnetka in foto galerije s samega dogodka.

T.O.

oliver-polsi-klik