Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Slatinčane zabavala komika iz Brežic in celo iz Šmarja pri Jelšah


V petek, 7. junija, je na Evropski ploščadi v Rogaški Slatini potekal dolgo pričakovani dogodek – Stand Up Tina Vodopivca in trenutnih prijateljev. Med njimi tudi komika iz Šmarja pri Jelšah, Aleša Novaka, ki je tako dober, da ga, lokalnemu rivalstvu navkljub, na svoj oder spustijo tudi Slatinčani.

Ob Vodopivcu in Novaku sta se na odru predstavila še duo Jure in Mark, žal pa je zaradi dežja izostal nastop Matevža Baloha.

Dogodek se je zaradi tehničnih težav začel ob 21. uri. Kljub začetnim težavam je Aleš Novak hitro ogrel občinstvo s svojimi šaljivimi opazkami, med katerimi je opazil, da je tekmovalnost med Rogaško in Šmarjem še kako prisotna. Njegov nastop je naletel na odličen odziv in poskrbel za obilo smeha.

Sledil mu je Tin Vodopivec, ki je zaradi bližajoče se nevihte pametno zaključil svoj nastop in se poslovil pred prihodom slabega vremena. Ko sta bila na vrsti Jure in Mark, nas je s ploščadi pregnala hitra in sunkovita nevihta s točo. Kljub naši vztrajnosti je vreme onemogočilo nadaljevanje dogodka. Matevž Baloh pa je ostal na suhem.

Skupaj z občinstvom so se organizatorji, člani Mladinskega sveta Občine Rogaška Slatina, zatekli v znani bližnji bar, kjer so počakali, da se vreme umiri. Ko so se razmere izboljšale, so z ekipo pospravili in zaključili dogodek.

Kot so ob tem dejali v Mladinskem svetu, so bili obiskovalci kljub vremenskim nevšečnostim navdušeni in so ostali z njimi, dokler se ni bilo zares potrebno umakniti na varno. “Dogodek, ki smo ga pripravili v sodelovanju s Central Cafe Rogaška Slatina, je kljub vremenskim težavam uspel prinesti obilo smeha in dobre volje,” so še dodali.