Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo v kino Šmarje: Ostrostrelec in 6 preostalih filmskih uspešnic – brezplačne vstopnice


images_slike3_ured5_smarje_kino-smarje1Kino je ponovno IN! Prenovljena dvorana kina Šmarje pri Jelšah z najsodobnejšo tehnologijo za popoln filmski užitek, tudi v 3D tehniki, s svežimi filmi in z najnižjimi cenami vstopnic v Sloveniji je mesto zabave prijetnih vikend večerov.

Tokratni program vsebuje žanrsko različne filmske uspešnice, med katerima sta kar dva slovenskega porekla. V prvi polovici meseca si tako lahko ogledate komedijo Veliki hipohonder (6. 3.), akcijski film Kingsman: Tajna Služba (6. 3.), slovensko komedijo Avto šola (7. 3.), slovenski dokumentarni film Kaj pa Mojca? (8. 3.),  dramo Teorija vsega (9. 3.), animiran film Pobeg s planeta Zemlja (13. 3.) in dolgo pričakovano vojno dramo o ameriškem ostrostrelcu (Ostrostrelec) (14. 3.).

PETEK, 6. Marec 2015 ob 9. uri – VELIKI HIPOHONDER (komedija)

veliki hipohonderRomain Faubert je 39-letni samski fotograf, ki trpi za silno hipohondrijo. Njegov zdravnik in edini prijatelj, dr. Dimitri Zvenka, mu predpiše najbolj radikalno zdravilo za njegovo bolezensko stanje: ženske. Vendar ko se v filmu pojavi borec za svobodo Anton Miroslav, se situacija zaplete…

PETEK, 6. Marec 2015 ob 19. Uri – KINGSMAN: TAJNA SLUŽBA (akcijski film, pustolovski film)

KINGSMAN-223x324pxFilm, ki temelji na priznanem stripu “The Secret Service”, govori zgodbo o vohunski organizaciji, ki novači obetavne najstnike v svoj tekmovalni program. V tistem času pa se pojavi globalna grožnja v obliki lucidnega tehnološkega genija.

SOBOTA, 7. Marec 2015 ob 19. Uri – AVTOŠOLA (komedija, kriminalni film)

avtosola_plakat_webFilm režiserja Janeza Burgerja AVTOŠOLA pripoveduje zgodbo iz sodobnega življenja. V njej spremljamo, kako se novopečeni tajkun Robert brez pomislekov polasti zemljišča, na katerem namerava zgraditi sodobni nakupovalni center.

NEDELJA, 8. Marec  2015 ob 17. Uri – KAJ PA MOJCA (dokumentarni film)

mojcaFilm govori o priljubljenih, pa tudi manj znanih ženskih vlogah v zgodovini slovenskega filma, tako junakinjah v dobesednem pomenu, značilnih za številne partizanske filme, kot tudi o ustaljenih klišejih: trpeča mati, prešuštnica, opravljivka … Skozi pogovore z igralkami, režiserkami in kritičarkami ter z analizo najpogostejših stavkov, ki jih v slovenskem filmu izrekajo ženske, skuša ugotoviti, kdo je značilna slovenska filmska junakinja. Ali obstaja kakšna, ki bi bila enakovredna legendarnemu Kekcu? Celovečerni dokumentarec Kaj pa Mojca? raziskuje vlogo žensk v slovenskem filmu in v filmskih klasikah išče odraze položaja žensk v družbi. Film je prejel nagrado Art kino mreže na Festivalu slovenskega filma v Portorožu.

PONEDELJEK, 9. Marec 2015 ob 19. Uri – TEORIJA VSEGA (biografski film, drama)

indexRežiser z oskarjem nagrajenega dokumentarca Človek na žici predstavlja biografsko dramo življenja enega največjih človeških umov Stephena Hawkinga. Mladi nadarjeni fizik se na univerzi zaljubi v prikupno Jane, toda življenjske načrte mu prekriža bolezen gibalnih nevronov, ki ga prične ovirati pri vsakdanjih opravilih. Kljub temu ga Jane ne zapusti, temveč ga spodbuja pri novih fizikalnih teorijah, s katerimi osupne svet in na novo zariše naše poznavanje vesolja. Čeprav ga bolezen naposled posadi v voziček in oropa glasu, Stephen kljubuje vsem pričakovanjem in vztraja na svoji poti uspehov.

PETEK, 13. Marec 2015 ob 17. Uri – POBEG S PLANETA ZEMLJA

escape_from_planet_earth_webFilm je sinhroniziran v slovenščino.

Sloviti astronavt Rok Supernova se v novi risani komični pustolovščini znajde v ujetništvu zlobnih sil na oddaljenem »Planetu teme« (oziroma Zemlji), od koder ga lahko reši zgolj njegov brat Grega, ki je prava glav’ca.

SOBOTA, 14. Marec 2015 ob 19. Uri – OSTROSTRELEC (drama, vojni film)

American_Sniper_plakat_webZgodba o najbolj uspešnem ostrostrelcu v zgodovini ameriške vojske, Chrisu Kyleju (ali tako imenovani Legendi), umeščena v vojni Irak, temelji na avtobiografski knjigi, ki jo je napisal sam Kyle. Pripadnika Tjulnjev ameriške vojaške mornarice Chrisa Kyla pošljejo v Irak z eno samo nalogo: zaščititi mora svoje kolege. Njegovo natančno streljanje na bojišču reši premnoga življenja in Chrisu – ob zgodbah o njegovih junaških podvigih – nadenejo vzdevek »Legenda«. Toda njegov sloves se širi tudi med sovražnikove vrste in tako je na njegovo glavo razpisana nagrada, Chris pa postane tarča uporniških vojakov. Doma ga seveda čaka povsem drugačno bojišče: z drugega konca sveta se trudi biti dober soprog in oče.

K. S.

S KOZJANSKO.INFO V KINO ŠMARJE BREZPLAČNO

Na našem portalu z ugodnimi ponudbami Polovička.si članom brezplačno (za cekine) ponujamo po 8 vstopnic za izbrane filme kina Šmarje.

Tokrat na razpolago: Kingsman: Tajna Služba (6. 3.) Avto šola (7. 3.),  Teorija vsega (9. 3.), Pobeg s planeta Zemlja (13. 3.), Ostrostrelec (14. 3.).

Brezplačne vstopnice za šmarski kino naročite tukaj: