Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Takšna bodo nova nadstandardna stanovanja v šmarski novi soseski Dobrava (slike)

Podjetje PRO-JEN bo z gradnjo več kot desetih objektov na območju soseske Dobrava v Šmarju pri Jelšah poskrbel za 72 novih stanovanj. Najprej nameravajo zgraditi štiri vila bloke, katerih gradnja se je že pričela, končana pa bodo predvidoma do leta 2025.

Stanovanja so na prodaj, postavitev vsakega posebej – tloris, razporeditev sob in ceno pa si lahko pogledate na spletni strani www.soseskadobrava.si.

Vsa stanovanja v vila blokih bodo opremljena z rekuperacijo ter sistemom talnega ogrevanja preko lastnih toplotnih črpalk in klima naprav, kar bo pomenilo popolni nadzor nad stroški električne energije.

Vila bloki podjetja PRO- JEN v soseski Dobrava v Šmarju (klik za povečavo)
Kakšna stanovanja so vam na voljo?

Vsaka izmed štirih zgradb bo v treh etažah vsebovala devet nadstandardnih dvosobnih in trisobnih stanovanj, katerim bo pripadalo pokrito parkirišče in shramba. Zunanji del dvorišča bo namenjen zelenim površinam in parkirnim mestom.

Dvosobna stanovanja

Kvadrature dvosobnih stanovanj se gibljejo med 71,5 in 71,9 kvadratnih metrov. Svetlo in funkcionalno zasnovano dvosobno stanovanje vključuje predprostor, kopalnico, spalnico, skupni dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico ter ložo. Stanovanju pripadata dve lastniški parkirni mesti: eno zunanje, pred objektom, in drugo pokrito, v kletni etaži, s predpripravo za električno polnilnico in shrambo.

(kliknite na slike za večji prikaz)

Trisobna stanovanja

Kvadrature trisobnih stanovanj se gibljejo okoli 98 kvadratnih metrov. Svetlo in funkcionalno zasnovano trisobno stanovanje vključuje predprostor, utility, kopalnico, spalnico, sobo, skupni dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico ter južno orientirano ložo. Stanovanju pripadata dve lastniški parkirni mesti: eno zunanje, pred objektom, in drugo pokrito, v kletni etaži, s predpripravo za električno polnilnico in shrambo.

(kliknite na slike za večji prikaz)

Celotno ponudbo, kjer si lahko izberete svoj vila blok, etažo, ter tip stanovanja si lahko ogledate njihovi spletni strani www.soseskadobrava.si, kjer lahko oddate tudi povpraševanje za posamezno stanovanje.

Za vse dodatne informacije so vam na voljo tudi na: