Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo v kino Šmarje: 4 sveže filmske uspešnice in 2 animirana filma – brezplačne vstopnice


images_slike3_ured5_smarje_kino-smarje1Kino je ponovno IN! Prenovljena dvorana kina Šmarje pri Jelšah z najsodobnejšo tehnologijo za popoln filmski užitek, tudi v 3D tehniki, s svežimi filmi in z najnižjimi cenami vstopnic v Sloveniji je mesto zabave prijetnih vikend večerov.  Tokratni program vsebuje žanrsko različne filmske uspešnice. V prvi polovici meseca si tako lahko ogledate akcijski film Ugrabljena 3, francosko komedijo Veliki hipohonder, risanki Sedmi palček in Asterix, dramo Sodnik in dolgo pričakovano filmsko različico knjižne uspešnice 50 odtenkov sive.

PETEK, 6. Februar 2015, ob 19. uri – UGRABLJENA 3 (akcija)

ugrabljenaBryan Mills, bivši specialni agent, ki je po krivem obtožen neusmiljenega umora, zaradi katerega ga iščejo in lovijo, je primoran uporabiti svoje profesionalne veščine, da bi našel pravega morilca in opral svoje ime.

SOBTOA, 7. Februar 2015, ob 19. uri – VELIKI HIPOHONDER (francoska komedija)

Veliki_hipohonder_plakatRomain Faubert je 39-letni samski fotograf, ki trpi za silno hipohondrijo. Njegov zdravnik in edini prijatelj, dr. Dimitri Zvenka, mu predpiše najbolj radikalno zdravilo za njegovo bolezensko stanje: ženske. Vendar ko se v filmu pojavi borec za svobodo Anton Miroslav, se situacija zaplete…

PETEK, 13. Februar 2015, ob 17. uri – SEDMI PALČEK (risanka)

7thDwarf-07-sPravljični junaki z veh vetrov se zberejo na gradu Fantabula rasa, kjer Trnuljčica praznuje 18. rojstni dan. Na žalost zala princesa zaradi nerodnosti palčkov, tik pred iztekom uroka, prejme usodni vbod, kar celotno kraljestvo pogrezne v 100-letni spanec. Ker urok ne deluje na palčke, se pogumni nerodneži odpravijo iskat izgubljenega Jaka, katerega poljub bo premagal zlobno prekletstvo. Toda hudobna čarovnica s svojimi triki poskrbi, da palčki doživijo eno največjih pustolovščin pravljičnega sveta.

PETEK, 13. Februar 2015, ob 19. uri – 50 ODTENKOV SIVE

50shadesofgrey-00-sVroča romantična drama, posneta po svetovni knjižni uspešnici, sledi vznemirljivi življenjski avanturi sramežljive diplomantke Anastasie. Ko želi odpraviti intervju z bogatim in uspešnim Christianom, jo karizmatični skrivnostnež v trenutku omami. Ker njena nedolžna lepota in naivnost prevzameta tudi Christiana, se spustita v strastno razmerje, toda Anastasia počasi spoznava, da lepi princ v sebi skriva temačno naravo. Kljub dvomom se ne more upreti skušnjavi, zato jo Christian popelje po poti ljubezni, strahu, bolečin in naslade.

SOBOTA, 14. Februar 2015, ob 19. uri – SODNIK (drama)

Judge_plakat_webUspešen odvetnik Hank Palmer se vrne v svoj rodni kraj, kjer je njegov oče, mestni sodnik, obtožen umora. Hank si zada, da bo prišel resnici do dna, medtem pa se ponovno poveže s svojo odtujeno družino.

ČETRTEK, 19. Februar 2015, ob 17. uri – ASTERIX: DOMOVANJE BOGOV (risanka)

ATERIXLeto 50 pred našim štetjem. Celotno Galijo je zasedlo Rimsko cesarstvo. Celotno? Ne povsem!

Vas, v kateri prebiva skupina neuklonljivih Galcev, se še vedno upira zavojevalnim hordam. Razkačeni Cezar se odloči, da spremeni taktiko: če jih njegovim četam ne uspe podrediti s silo, bo te barbarske Galce očarala rimska civilizacija sama. V ta namen zaukaže v bližini vasice zgraditi luksuzne rezidence za rimske družine in jih poimenuje Domovanje bogov.

Se bodo naši galski prijatelji uspeli upreti pohlepu in mamljivosti rimskega udobja? Bo njihova vas postala navadna turistična atrakcija?
Asterix in Obelix bosta storila vse, da Cezarju prekrižata račune.

K. S.

S KOZJANSKO.INFO V KINO ŠMARJE BREZPLAČNO

Na našem portalu z ugodnimi ponudbami Polovička.si članom brezplačno (za cekine) ponujamo po 8 vstopnic za izbrane filme kina Šmarje.

Brezplačne vstopnice za šmarski kino naročite tukaj:

kozjansko.info_images_slike3_ured5_oglasi_kino_smarje_polsi