Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Pravljična dežela v Šentjurju (foto)


Pravljicna_dezela1Mladinski center Šentjur je v petek, 19. decembra, pripravil že peto Pravljično deželo, namenjeno predšolskim in osnovnošolskim otrokom, pa tudi vsem otrokom po srcu. S pomočjo prostovoljcev so v avli Ipavčevega kulturnega centra izvedli ustvarjalne delavnice za otroke, pravljica pa se je nato nadaljevala v dvorani, kjer so najmlajši uživali v glasbeno-animacijski predstavi Zeleni škrat Ariel.

Pravljična dežela Mladinskega centra Šentjur se je tokrat dogajala le en dan, otroci pa so uživali v prazničnem vzdušju in v izdelovanju božično-novoletnih voščilnic, nakita, okrasnih verig, božičnih rož ter v barvanju pobarvank. Dogajanje je povezoval in popestril osnovnošolec Vid Palčnik, ki je otrokom zastavljal uganke, na katere so z navdušenjem odgovarjali. Vsakega zmagovalca je nato čakalo sladko darilo.


1-Naslovne fotografije21-001

Po ustvarjalnih delavnicah je otroke v dvorani pričakala predstava o zelenem škratu Arielu, ki jo je izvedlo glasbeno gledališče Melite Osojnik. Otroci so v predstavi z veseljem sodelovali in skupaj iskali škrata Ariela ter zaklad, ki ga pozna le on. Ta zaklad pa je nekaj prav posebnega. Kot je Ariel povedal otrokom, je pravi zaklad sreča, ki jo vsak nosi v svojem srcu.

1-Naslovne fotografije2

Vabljeni k ogledu fotogalerije, posnete v Pravljični deželi, ki je najmlajše in njihove starše tudi letos popeljala v praznično vzdušje.

Teja P.

dotik-zdravja1