Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V juliju počitniške aktivnosti za mlade v 10 krajevnih skupnostih občine Šentjur


Mladinski center Šentjur, organizacijska enota Razvojne agencije Kozjansko, se letos po nekaj letnem premoru ponovno odpravlja naokrog po občini Šentjur.

naokrog-po-obcini-sentjur-logoLetos se ekipa mladinskega centra, okrepljena z mladimi prostovoljci odpravlja v 10 krajevnih skupnosti, v vsako dvakrat. Prvi postanek bo na Prevorju v sredo, 3. julija, zadnji pa v Loki pri Žusmu 14 dni kasneje.

Program počitniških aktivnosti je ravno pravšnji za poletne počitnice, saj spodbuja druženje med mladimi, zabavo in tudi preganjanje dolgčasa. Dopoldnevi, med 10.00 in 12.00 uro, ko se tudi največji zaspanci že lahko prebudijo in vstanejo iz postelje, so rezervirani za osnovnošolce, od 1. do vključno 9. razreda.

Popoldnevi, ko se ozračje že malo shladi, med 18.00 in 20.00 uro pa so namenjeni vsem mladim, starim od 15 do 30 let. Srednješolci, študentje in drugi mladi bodo lahko dokazali kdo je najboljši v družabnih igrah.

Kje in kdaj bodo aktivnosti v tvoji krajevni skupnosti, najdeš na www.mladi-sentjur.si ali na Facebook strani Mladinskega centra Šentjur.

Več informacij:

Mladinski center Šentjur, 03/747-18-01 ali [email protected]