Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Valentinova polka majolka – snemanje TV oddaje v Podčetrtku (foto in video)


Minuli konec tedna je v Večnamenski športni dvorani v Podčetrtku potekalo snemanje oddaje “Valentinova Polka in majolka”. Dogodek je spremljalo veliko število prisotnih, ki so poleg dobre glasbe okušali kulinarične dobrote in vse skupaj začinili z dobro kapljico.

Dogodek, ki bo marsikomu ostal v lepem spominu, je povezoval izvrstni voditelj in scenarist oddaje Mitja Grmovšek. Na odru se mu je pridružil nepogrešljivi Jakob Polajžer v vlogi tete Tončke, ki se je predstavil širši Sloveniji v oddaji Slovenija ima talent.

Na snemanju oddaje se je veliko plesalo
Na snemanju oddaje se je veliko plesalo

Glasbeni gostje, ki so na snemanju nastopili so bili: ansambel Azalea, ki je uradni ansambel oddaje Polka in majolka, del Vokalne skupine Osti jarej, ansambel Toplar, Mladi odmev, Soddiha, harmonikarji Vilija Mravljaka, ansambel Toneta Čučka, Lipovšek, Mitja Bukovec, Elizabeta Novak, harmonikarji Toneta Sotoška, Mladi korenjaki, Branko Gajser, Aplavz, ansambel Petan, Sara in Teja, Blaž Hameršek in Brežiški flosarji. Poleg odlične glasbe so oddajo plesno obarvali plesalci FS Kozje, FS Mestinje in Celjska folklorna skupina. Več kot tri urna prireditev je minila v znamenju ljubezni, pesmi in plesa.

Prisotnih je bilo kar nekaj gledalcev
Prisotnih je bilo kar nekaj gledalcev

Premierna oddaja Polka in majolka je bila na televiziji prvič predvajana 17. aprila leta 2006. Ustanovitelj in avtor oddaje je Mitja Grmovšek, ime in koncept oddaje sta zaščitena pri AA Slovenije. Oddaja s karavano potuje in spoznava različne kraje in ljudi v Sloveniji. Predstavlja domače in lokalne glasbenike, promovira kraje, kjer gostuje in seveda tudi slovensko narodno-zabavno glasbo. Letos bo oddaja praznovala peti “rojstni dan”.

Na odru je spregovoril tudi priljubljeni župan Podčetrtka Peter Misja, kar si lahko ogledate v spodnjem video prispevku, kjer smo za vas izbrali nekatere zanimive utrinke s snemanja oddaje. Vabljeni tudi k ogledu galerije fotografij (klik!) s snemanja oddaje.

 
v/t/f: eH