Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Mi2 v Podčetrtku! Podarjamo vstopnice za zadnji koncert Mi2 Ture


Ljubitelji rockerske skupine Mi2, pozor! Če ste zamudili velike koncerte Mi2 Ture “15 črtic” Celju, Mariboru in Ljubljani, zaradi  krasnega koncerta Maje Slatinšek v Rogaški Slatini preslišali Mi2jevce na Izštekanih pri Juretu Longyki, vam je sicer lahko žal, a si nikar ne grizite nohtov. Rogatčani (in Šmarčana) so se namreč odločili vseslovensko koncertno turo zaključiti v domačih krajih. In ker je ob novih šmarskih nogometnih Stožicah samo ena dvorana dovolj velika, da sprejme vse njihove oboževalce, jih bomo v soboto, 18. 12. lahko poslušali v športni dvorani v Podčetrtku.

Mi2-jevci nam na svoji spletni strani obljubljajo: “Tudi tokrat v bogatem koncertnem repertoarju ne bodo manjkale skladbe, kot so Črtica, Teta Estera, Pojdi z menoj v toplice, Oda gudeki, Pa si šla itd., ki so zaznamovale začetke zasedbe Mi2, pa tudi tiste skladbe, s katerim so Mi2 v prvih desetih letih tega tisočletja še okrepili svojo prepoznavnost: Ko bil sn še mali pizdun, Samo tebe te imam, Odhajaš, Sveta Margareta, Zbudi me za 1. maj, do zadnjih, še aktualnih singlov Štajersko nebo in Čakal sn te ko kreten.”

Koncert se bo začel ob 20. uri, saj po njihovih besedah želijo uživanje v koncertu omogočiti tudi tistim, ki jim pretirano ponočevanje iz takšnih ali drugačnih razlogov ni več najbolj pri srcu. Pred njihovim nastopom bodo občinstvo ogreli skupina Cabbage iz Rogatca in Abbey’s road iz Žalca.

Cena vstopnice v predprodaji je 10 €, na dan prireditve 15 €. Za študetnski popust se pozanimajte na kontaktih, navedenih na spletni strani Mi2.

Preden sežete v žep, vas vabimo, da poskusite srečo v naši nagradni akciji. Skupaj s so-organizatorji koncerta – Mladinskim klubom Lepe Strune Podčetrtek, vam namreč podarjamo 4 vstopnice za zadnje dejanje Mi2 Ture v Podčetrtku.

Vse kar morate storiti je, da v komentar pod to novico navedete naslova vaših dveh najljubših skladb iz zadnjega albuma Mi2 Rokenrol. Za komentar se je potrebno prijaviti na stran Kozjansko.info (zeleni rob desno zgoraj), oz. se registrirati, če se še niste. Med vsemi, ki boste to storili, bomo izžrebali 4 dobitnike vstopnic za koncert Mi2. Časa imate do srede, 15. 12. 2010 do 12 ure. Dobitniki vstopnic bodo objavljeni v komentarju uredništva na ta prispevek. 

Preden vas prepustimo težki odločitvi o izboru dveh najboljših izmed kvalitetne muzike na plati Rokenrol, vas za ogrevanje vabimo še na ogled foto-galerij s koncerta Mi2 Ture v celjskem Narodnem domu in z odra Izštekanih na Valu 202. Fotko za pokušino dodajamo tudi tej novici, spodaj pa še video-spot s celjskega koncerta. Vse to je za vas posnel naš foto-reporter Egon Horvat.