Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Dobovec dobil nasprotnike v ligi prvakov


kmn dobovec novi grbSlovenski državni prvak Dobovec Pivovarna Kozel je dobil tekmece v 15. sezoni futsal lige prvakov, ki se za slovenskega prvaka začne v glavnem delu Uefa Futsal pokala. Naš prvak je neposredno uvrščen v glavni del zahvaljujoč dobrim izidom prejšnjih slovenskih prvakov.

Dobovec, žreb je bil opravljen  v Nyonu, bo igral v skupini 2 proti zmagovalcu kvalifikacijske skupine H (Sarajevo, Göteborg, Bern), bolgarski Varni (lani je prišla v elitni del lige prvakov) in proti portugalski Benfici.

Kozli bodo turnir gostili v Podčetrtku, ki se je dosedaj izkazal kot dober gostitelj finalnih turnirjev pokala Terme Olimia, tu pa je reden gost tudi slovenska futsal reprezentanca. Turnir bo od 29. septrembra do 4. oktobra.

Slavko Pavlovič, predsednik Dobovec Pivovarna Kozel: »Skupina je precej močna ter pravi magnet za gledalce. Nas pa na terenu čaka precej težko delo. Vsi vemo, kdo je Benfica, Varna pa se je izkazala v lanskoletni ligi prvakov. Ne smemo podceniti niti ekipo iz kvalifikacij.«

Uroš Kroflič, igralec Dobovec Pivovarna Kozel: »Benfica je nosilec in pojem futsala. Vsaj za razred so boljši od nas. Če pa bomo imeli svoj dan, oni pa ne, se lahko nadejamo kakemu presenečenju. Naša priložnost bodo Bolgari, ki pa jih bo treba premagati. Brez podcenjevanja pa bo treba tudi proti kvalifikantu. V vsakem primeru pa bomo morali narediti vse, da dostojno zastopamo barve slovenskega futsala.«

polovicka_celje_klik