Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Stanko Šket: predstavitev programa mladim in premiera predstavitvenega videa


Kandidat za župana občine Šmarje pri Jelšah, Stanko Šket in predstavniki Liste Stanka Šketa so v Stari šoli Šmarje pripravili srečanje “Druženje z razlogom: predstavitev programa mladim”. Na dogodku so mladi spoznali program za 4 letno mandatno obdobje in preživeli prijetno večerno druženje. Ob dialogu, predlogih mladih, kaj se lahko za občino Šmarje pri Jelšah še naredi, so si udeleženci premierno ogledali tudi predstavitveni video o Stanku Šketu, ki je ponudil nov pogled na županskega kandidata.

Glavni razlog za predstavitev programa mlajši generaciji je zagotovo ta, da Stanko Šket verjame v elan in voljo mladih, ki želijo spremembe in imajo vrsto dobrih (razvojnih) idej. Tudi sestava njegove liste za kandidate za občinske svetnike dokazuje, da so mladi njegov up. »Prepričan sem, da je potrebno prisluhniti mladim in jim ponuditi priložnost, da svojo energijo usmerijo v razvoj in delovanje občine,« dodaja Stanko Šket.

Tukaj si lahko ogledate predstavitveni video o kandidatu za župana občine Šmarje pri Jelšah – Stanku (Stanislavu) Šketu: 

 

 

FOTO: Mako Samec

VIDEO:
kamera in montaža: Marko Samec
asistentka: Marija Šilec

*promocijska novica