Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Policija mlajšo voznico e-skiroja, ki je v Šentjurju trčila v pešca, kliče na policijsko postajo


Električni skiroji postajajo vse bolj prisoten in tudi nevaren del mobilnosti, še posebej zaradi tihega delovanja in pogoste uporabe površin, prvenstveno namenjenim pešcem.

Primer, ki to karikira, se je v nedeljo zgodil v Šentjurju.

Včeraj nekaj pred 15. uro, je v podvozu na Cesti Leona Dobrotinška v Šentjurju, prišlo do prometne nesreče. Mlajša voznica e-skiroja, ki je vozila v smeri centra Šentjurja, je na hodniku za pešce trčila v dva pešca, ki sta hodila v isti smeri kot voznica e-skiroja in njena sopotnica.

Voznica e-skiroja je po trčenju ustavila in se obema pešcema opravičila, nakar sta se dekleti odpeljali naprej v smeri centra Šentjurja. Pešca sta se v trčenju lažje poškodovala.

Voznico e-skiroja in sopotnico policija poziva, da se zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče oglasita na Policijsko postajo Šentjur.

Morebitne očividce in vse, ki bi karkoli vedeli o prometni nesreči prosijo, da jim podatke sporočijo na telefonsko številko Policijske postaje Šentjur (03) 746 41 50, na številko 113 ali na anonimno številko policije 080 12 00.

Poglejte še:

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: ponedeljek, 7. 10.