Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo na Pozdrav vinu v Šmarje pri Jelšah – brezplačne kupice za degustacijo in kislo juho


pozdrav-vinuTradicionalna prireditev Pozdrav vinu v Šmarju pri Jelšah je namenjena vinogradnikom in vsem ljubiteljem vina ob krstu mladega vina.

pozdrav_vinu_2015_smarje_4V nedeljo, 11.11.2018 bo na ploščadi pred Kulturnim domom Šmarje pri Jelšah potekal tradicionalni dogodek Pozdrav vinu, ki postaja iz leta v leto bolj priljubljen.

Že trinajstič zapored boste lahko spremljali pestro dogajanje od 10. do 14. ure, ki se bo pričelo s slovesno mašo v cerkvi sv. Roka v Šmarju pri Jelšah. Sledil bo krst mošta in predstavitev Evropskega reda vitezov vina. Na dogodku bo potekala tudi kmečka tržnica z odličnimi lokalnimi ponudnik. Prijetno druženje ob žlahtni kapljici in kisli “župi” pa bodo glasbeno popestrili Srčni muzikanti.

Prireditev organizira Društvo vinogradnikov in kletarjev “Trta”, Turistično društvo Šmarje pri Jelšah in Zavod za turizem, šport in mladino Šmarje pri Jelšah.

pozdrav_vinu_2015_smarje_3KOZJANSKO.INFO PODARJA KOZARCE, S KATERIMI BOSTE LAHKO PREIZKUŠALI VINO in si prislužili KISLO JUHO

Na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si članom za 2 cekina (ki ju dobite ob prvi registraciji) tudi letos podarjamo 16 kozarcev, ki so hkrati vaša vstopnica za pokušino vin in kislo juho.

Brezplačne kozarce naročite tukaj:

pozdrav-vinu-klik