Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Tudi to poletje na našem območju kino predstave na prostem


Ogledi filmskih predstav na prostem so nekaj posebnega in tovrstne priložnosti bomo imeli kmalu tudi v naših krajih.

V Šentjurju si bodo gledalci na ploščadi pred Ipavčevim kulturnim centrom lahko ogledali dva slovenska filma, in sicer v četrtek, 4. julija, Šterkijado, v petek, 5. julija, pa Gepack, uspešnico izpod režijske taktirke domačina Žige Kukoviča. Oba filma se bosta začela ob 21. uri

Prizorišče na Gradu Podsreda

V četrtek bo na Gradu Podsreda, prav tako ob 21. uri, na ogled animirani film Robotove sanje, ki govori o pomenu prijateljstva in njegovi krhkosti.

Vikend kasneje, v petek, 12. julija, bo na vrsti kino predstava v Rogatcu, ki jo bo Mladinsko društvo Rogatec tako kot lani izpeljalo v sodelovanju s Celjskim mladinskim centrom. Ob 20. uri bodo predvajali film Triumf.

Atraktiven pogled na prizorišče nad trgom; foto: Mladinsko društvo Rogatec

Étienne je igralec, a že dolgo ni stal na odrskih deskah. Trenutno vodi gledališko delavnico za zapornike. Njihova nadarjenost ga preseneti in odloči se, da z njimi na postavi oder Beckettovo igro Čakajoč Godota. Ko dobi dovoljenje, da zapornike popelje na turnejo po francoskih gledališčih, Étienne zaživi svoje sanje. Veliki finale bo njihov nastop v legendarnem pariškem Odéonu.

Vse predstave imajo vstop prost.