Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo v kino Šmarje: Lego Ninjago, Pariz lahko počaka, Rudar in druge filmske uspešnice


Šmarski kino sodi med najpriljubljenejše v celjski regiji. Dvorana z najsodobnejšo tehnologijo za popoln filmski užitek, tudi v 3D tehniki, s svežimi filmi in z najnižjimi cenami vstopnic ŠŠmarski kino sodi med najpriljubljenejše v celjski regiji. Dvorana z najsodobnejšo tehnologijo za popoln filmski užitek, tudi v 3D tehniki, s svežimi filmi in z najnižjimi cenami vstopnic v Sloveniji je mesto zabave prijetnih vikend večerov.

V prvi polovici oktobra si boste lahko ogledali:

Petek, 29. september 2017, ob 20.00: Sledi v snegu (akcijski, kriminalka, misterij)

Cory Lambert (Jeremy Renner) je izkušeni lovec, ki v indijanskem rezervatu Wind River lovi predvsem kojote in druge plenilce. V divjini kar naenkrat naleti na truplo posiljene in zmrznjene mladoletnice. Da bi čimprej našli storilca v rezervat pošljejo mlado FBI agentko Jane Banner (Elizabeth Olsen). Ker sama ni seznanjena z grobim terenom in težkimi tamkajšnjimi vremenskimi razmerami prosi Coryja za pomoč pri svojih preiskavah in skupaj se podata na temačno pot odkriti pravo resnico.

https://www.youtube.com/watch?v=5PE3FwMab6E

Sobota, 30. september 2017 ob 10.00: Lego Ninjago – podnapisi (animirani, akcijski, pustolovski)

Mladi Lloyd z vzdevkom Zeleni ninja se bo skupaj s svojimi prijatelji, ki so vsi prikriti bojevniki, boril za mesto Ninjago. Pod vodstvom modrega kung fu mojstra Wuja bodo morali premagati zlobnega Garmadona, ki je hkrati tudi oče mladega Lloyda. V tem epskem boju očeta in sina se bo moral nedisciplinirani tim sodobnih bojevnikov naučiti sodelovati, da bi skupaj sprostili svojo pravo moč.

Sobota, 30. september 2017, ob 20.00: Ameriški morilec (akcijski, triler)

Dve desetletji po Hladni vojni je islamski terorizem v vzponu. Namestnik vodje operative Thomas Stansfield pa zbira novo moštvo tajnih agentov – nevidnih ljudi – ki se bodo soočili s to grozečo nevarnostjo, preden slednja doseže ameriška tla. Med tisoči tistih, ki objokujejo žrtve napada, je tudi Mitch Rapp, študent in nadarjeni športnik, ki si želi le maščevanja. Po polletnem intenzivnem urjenju bo Mitch sovražniku povzročil hudo škodo, za sabo pa bo puščal trupla od Istanbula prek Evrope vse do Bejruta.

Četrtek, 5. oktober 2017, ob 9.00: Pariz lahko počaka (romantični, komedija)

Pariz lahko počaka je prvi celovečerec, nastal v režiji in po scenariju 81-letne Eleanor Coppola. Z oskarjem nominirana igralka Diane Lane igra ženo hollywoodskega producenta. Nepričakovano se odpravi na potovanje po Franciji, med katerim se znova začne zavedati sama sebe in znova začuti veselje do življenja. Anne (Lane) se znajde na razpotju. Že dolgo je poročena z uspešnim filmskim producentom (Alec Baldwin), ki ji ne posveča dovolj pozornosti. Nenadoma se z moževim sodelavcem (Arnaud Viard) z avtom odpravi na pot od Cannesa do Pariza. Kar bi morala biti le sedemurna vožnja, se spremeni v pravo popotovanje polno odkritij, okusnih jedi, vrhunskih vin, slikovitih znamenitosti, humorja in modrosti.

Petek, 6. oktober 2017, 0b 20.00: Kingsman: Zlati krog ( akcijski, pustolovski, komedija)

Nekdo uniči njihov glavni štab Kingsmana in drži v šahu ves svet. Raziskovanje jih pripelje do odkritja zavezniške obveščevalne službe v ZDA pod imenom Statesman, ki je bila ustanovljena istega dne kot njihova. V novi pustolovščini, v kateri se znajdejo na preizkušnji tako sposobnosti kot ostroumnost agentov, se elitni tajni organizaciji družno podata v boj proti neizprosnemu skupnemu sovražniku, da bi rešili svet – kar je za Eggsyja že tako ali tako domala navada.

Petek, 13. oktober 2017. ob 20.00: Rudar (biografski, zgodovinski)

Rudarja Alija pošljejo odkopati rov, ki je bil zazidan od konca 2.Svetovne vojne. Njegova naloga je čimprej napisati poročilo, da v zapuščenem rudniku ni nič, toda kmalu odkrije dokaze, da rov ni prazen. Alija kljub vsem nevarnostim nadaljuje s kopanjem, dokler se ne prikoplje do neljube resnice: v rovu je skrito množično grobišče. Najdba najprej odmeva v javnosti, potem pa je potisnjena v pozabo. Alija vztraja, da je treba žrtve identificirati in pokopati in s tem postane nadloga, ki se je je treba znebiti.