Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Slatinčani na skupščini napovedali povratek v prvo ligo


Slatinski nogometni klub je včeraj sporočil podrobnosti o volilni skupščini, ki so jo izvedli na dan državnosti. Na njej so izvolili člane organov Nogometnega kluba Rogaška za prihodnje štiriletno mandatno obdobje.

Na mestu predsednika kluba bo še naprej Bojan Jeršečič, ki je v luči nesoglasij z obravnavo Nogometne zveze Slovenije v primeru registracije tekme s Koprom lanskega avgusta odstopil s položaja.

V klubu kot član upravnega odbora ostaja Oskar Drobne, ki je kot trener Slatinčane pripeljal do prve lovorike v zgodovini. V istem organu bo deloval tudi športni direktor Nino Ivačič, ki je po odstopu Jeršečiča vodil klubske aktivnosti. V UO bodo še Kristijan Bratuša, Tomaž Fajs,  Boštjan Jeršečič, Ines Vetrih in Jože Unverdorben. V vlogi podpredsednika bo Rok Erjavec.

V nadzornem odboru bodo: Andraž Kobilšek, David Krklec in Ervin Mikše, v disciplinski komisiji pa: Janko Belcer, Alen Bobek in Branimir Špiljak.

Kot glavni cilj v naslednjem mandatu so navedli vrnitev članske ekipe v 1. slovensko nogometno ligo, saj jim nedavno Nogometna zveza Slovenije ni podelila licence za nastop v tekmovanjih pod njenim okriljem. Prav tako so med cilji: igranje vseh mlajših selekcij v državnih ligah, povečanje vpisa v nogometno šolo, izboljšanje infrastrukturnih pogojev za kakovostnejše izvajanje treningov, dvig kakovosti strokovnega dela v klubu in uveljavljanje mladih domačih igralcev v članskem nogometu.

Preberite tudi:

NZS uradno: Rogaška lahko nadaljuje v 4. ligi. NK Rogaška: zrežirano že jeseni 2023