Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 8. 7. 2024


Preverite aktualne dogodke, ki so se zgodili na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah v zadnjem tednu dni.

GOLJUFIJA

Dne 2. 7. 2024 so policisti obravnavali goljufijo, ko je neznana stranka v enem od poslovnih objektov v Imenem unovčila tako imenovani filmski denar. Z dejanjem je podjetje oškodoval za manjši znesek.

ODVZETO VOZNIŠKO DOVOLJENJE

3. 7. 2024 so policisti v kraju Bodrišna vas ustavili in kontrolirali voznika osebnega vozila, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal več kot 0,52 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Vozniško dovoljenje mu je bilo odvzeto, nadaljnja vožnja pa prepovedana. Zoper voznika so na pristojno Sodišče podali obdolžilni predlog.

Z VOZILOM ZAPELJAL V JAREK, SKOPAN PREKO VOZIŠČA

5. 7. 2024 so policisti na lokalni cesti proti Rudnici obravnavali prometno nesrečo do katere je prišlo, ker je eden od podizvajalcev del preko vozišča izkopal jarek, samo delo na cesti pa ni ustrezno označil s prometno signalizacijo. Zaradi navedenega je voznik jarek spregledal in s sprednjim delom vozila zapeljal vanj. O zadevi so obvestili medobčinski inšpektorat.

VLOM V STANOVANJSKO HIŠO

Istega dne so bili policisti obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo na območju Pristave pri Mestinju. Z ogledom kraja je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec iz hiše odtujil več kosov nakita. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Preberite tudi:

Medobčinski inšpektorat in redarstvo: lani nekaj manj prekrškov, mnogo pomanjkljivosti na področju urejanja cest