Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Kako po nizkih cenah do originalnih izdelkov iz serije Office 2021 in Windows 10/11 z doživljenjsko dobo

Vsi želimo imeti najboljša orodja za  delo, vendar nihče ne želi plačevati mesečne naročnine ali pretirane cene, da bi dobil stvari, ki jih potrebuje za delo. Na srečo lahko vodilni pisarniški paket, Microsoft Office Professional 2021 za Windows, dobite v Keysoff poletni vroči ponudbi z velikim popustom, in sicer za samo 28,99€ (ponudba velja samo omejen čas). Keysoff vam omogoči tudi dostop do nadgradenj sistema Windows 11 pro za samo 13,66€ (potrebna je koda kupona: MS50).

Začetni stroški za nakup Microsoft Office so morda nekoliko višji od mesečne naročnine na Microsoft 365, vendar boste plačali le enkrat. Potem so vam Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, OneNote, Publisher in Access na voljo vse življenje. Namestite jih na izbran računalnik in to je to. Aplikacije lahko uporabljate v službi ali doma. So vaše.

62% popust na Genuine MS Office (Prosimo, vnesite kodo popusta: MS62)

50% popust na operacijski sistem Windows (Prosimo, vnesite kodo popusta: MS50)

62% popustov na več Office paketov (prosimo, vnesite kodo popusta: MS62)

Veleprodajna ponudba vas bo osupnila! Absolutno odlična ponudba!

Še nekaj orodij, ki vas morda zanimajo:

 

Keysoff ceni vsako stranko in si prizadeva, da bi strankam prinesel največje koristi, zato ne bodo izkoristili vašega zaupanja! Nakup doživljenjske in poceni programske opreme pri podjetju Keysoff je tako pametna odločitev.

Keysoff dosega 4,9 od 5 točk na strani Trustpilot, kar pomeni, da so z visokokakovostnimi storitvami podjetja Keysoff zadovoljne številne stranke. Vsak izdelek podjetja Keysoff ima svojo stran s podrobnim opisom. Njihova ekipa je za vas pripravila podrobne informacije o izdelku, vključno z združljivimi računalniki, lastnostmi izdelka, sistemskimi zahtevami, prenosi itd.

Po plačilu boste v nekaj minutah po e-pošti prejeli kodo, ki jo lahko uporabite v svojem računalniku. V kolikor e-pošte ne prejmete, preverite tudi mapo za neželeno pošto. Če imate kakršna koli vprašanja, ne oklevajte in jih sporočite strokovni ekipi za pomoč strankam Keysoff 7/24, ki bo vaše težave rešila z bliskovito hitrostjo. Kontaktni naslov podjetja je: [email protected]

Kako plačati?

1. Dodajte izdelek v nakupovalno košarico, vnesite kodo za popust “SM62” ali “SM50” in po potrditvi kliknite “Pojdi na blagajno”.

2. Po vnosu zahtevanih podatkov kliknite “cwalletco” in izberite način plačila. Plačate lahko prek storitve Paypal ali kreditne kartice.

 

Naročnik oglasne vsebine je Century Genius.