Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Podjetje Keysoff ob akciji sredi leta ponuja vseživljenjski paket Office 2021 za 27,95 EUR in Windows 11 Pro za 13,55 EUR!

Microsoft Office je najbolj razširjena zbirka programske opreme za poslovno produktivnost na svetu. Več kot 1,2 milijarde uporabnikov po vsem svetu uporablja obliko izdelka Office. S Keysoff Mid-Year Crazy Deal lahko dostopate do teh osnovnih orodij po neverjetnih cenah. Microsoft Office 2021 ima vse najnovejše funkcije v svojih sestavnih aplikacijah, vključno z Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Visio, and Access.

Kupite več in prihranite več:

Originalni Windows 11 Pro po ekskluzivni ceni 13,55 € je še en izmed zelo prodajanih izdelkov. Intuitiven vmesnik, nove funkcije in obsežen varnostni sistem so le začetek. Odkrijte več po nadgradnji. Pohitite, ponudba ne bodo trajala večno!

Odlične ponudbe, ne oklevajte!

S kombiniranimi nakupi lahko zlahka krmarite po programski opremi računalniškega sistema! Ne pozabite uporabiti kode za popust MS62.

50 % CENEJE na OS Windows in Office! (Koda za popust: MS50)

Veleprodajna ponudba vas bo osupnila! Absolutno odlična ponudba!

Ne le popusti na operacijski sistem Windows in MS Office, ampak tudi številni popusti na programsko opremo za računalniška orodja. Rešitev na enem mestu za težave z računalniško programsko opremo!

Še več orodij za vaš računalnik po najboljši ceni:

 

Družba Keysoff spoštuje vsako stranko in si prizadeva za zagotavljanje najboljše kvalitete izdelkov za svoje stranke. Keysoff ne bo izkoristil vašega zaupanja! Z nakupom doživljenjske in poceni programske opreme na portalu Keysoff boste sprejeli pametno odločitev.

Podjetje Keysoff na spletnem portalu Trustpilot dosega oceno 4,9 od 5, kar pomeni, da so z visokokakovostnimi storitvami podjetja Keysoff zadovoljne številne stranke. Vsak izdelek Keysoff ima stran, kjer je izdelek podrobneje prestavljen.  Osebje je na straneh za vas pripravilo podrobne informacije o izdelku, vključno z združljivimi računalniki, lastnostmi izdelka, sistemskimi zahtevami, možnostmi prenosa itd, ki jih lahko pred nakupom podrobno preberete.

Po plačilu boste v nekaj minutah po e-pošti prejeli kodo, ki jo lahko uporabite v svojem računu. V kolikor e-pošte ne prejmete, preverite tudi mapo za neželeno pošto. Če imate kakršna koli vprašanja, ne oklevajte in jih sporočite strokovni ekipi za pomoč strankam Keysoff 7/24, ki bo vaše težave rešila z bliskovito hitrostjo. Kontaktni naslov podjetja je: [email protected]

Kako plačati?

1. Dodajte izdelek v nakupovalno košarico, vnesite kodo za popust “SM62” ali “SM50” in po potrditvi kliknite “Pojdi na blagajno”.

2. Po vnosu zahtevanih podatkov kliknite “cwalletco” in izberite način plačila. Plačate lahko prek storitve Paypal ali kreditne kartice.

 

Naročnik oglasne vsebine je Century Genius.