Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Pritožba NK Rogaška zavrnjena, Slatinčani dokončno brez licence za nadaljevanje v 1. ligi


Licenčna komisija NZS za pritožbe je danes objavila odločitev o pritožbi NK Rogaška zoper odločbo Komisije NZS za licenciranje nogometnih klubov, s katero je le ta zavrnila vlogo NK Rogaška za pridobitev UEFA / 1. SNL licence za tekmovalno leto 2024/2025.

Kot so zapisali na uradni strani Nogometne zveze Slovenije, je Licenčna komisija NZS za pritožbe po skrbnem pregledu vseh pritožbenih razlogov in dodatno predložene dokumentacije ugotovila, da NK Rogaška ne izpolnjuje obveznih infrastrukturnih, športnih, pravnih in finančnih A kriterijev za podelitev licence.

Glede na dejstvo, da Licenčna komisija za pritožbe ni ugodila pritožbi NK Rogaška in na podlagi sklepa Odbora za nujne zadeve, se dodatne kvalifikacije med ND Lendava 1903 in NK Radomlje ne odigrajo.

“O načinu popolnjevanja 1. SNL in posledično sestavo lig za TL 2024/2025 bo odločal Izvršni odbor NZS,” so še zapisali.

Slednje pomeni, da NK Rogaške v naslednji sezoni v 1. ligi ne bomo gledali, čeprav so si jo priborili na igrišču. Prav tako Slatinčani v primeru zmage v pokalnem tekmovanju ne bodo igrali evropskih tekem, ki gredo pokalnemu zmagovalcu. A zatajil je organizacijski, oziroma administrativni del kluba, ki ni uspel slediti uspehu članske ekipe.

Poglejte še:

Takšna bodo nova nadstandardna stanovanja v šmarski novi soseski Dobrava (slike)