Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Med Štorami in Šentjurjem avtomobili po vodi


Ne samo Tartinijev trg v Piranu, visoka voda je zaradi močnega deževja zalivala površine tudi na Kozjansko-Obsoteljskem.

Kot poročajo različni člani FB skupine Promet za Štajersko, je voda zalila glavno cesto med Šentjurjem in Štorami v Prožinski vasi. Naslovna in spodnji fotografiji sta s tega območja.

Vir foto: Promet za Štajersko, anonimni član

 

V isti skupini poročajo tudi o prometni nesreči na šentviški ravnini v smer Grobelnega, vendar uradnih informacij, zabeleženih s strani intervencijskih služb, o tem še ni. Podobno velja za poročila o prometni nesreči na Štajerski avtocesti med Žalcem in Šempetrom, medtem ko na promet.si poročajo o zaprtem voznem pasu na Štajerski avtocesti med Slovenskimi Konjicami in Slovensko Bistrico proti Mariboru. Nastaja zastoj, ki je posledica prometne nesreče pred odcepom Slovenska Bistrica Jug. 

Radarska slika padavin sicer kaže, da je glavna vremenska fronta naše območje prečkala okoli 15. ure, vendar so plohe in nevihte z lokalnimi nalivi še možne. ARSO svari pred močneje naraslimi hudourniškimi vodotoki.

Jutri nas čaka razjasnitev in sončno vreme.

Poglejte še:

Poplavljeni objekti, ceste, sproženi plazovi na območju občin Podčetrtek, Kozje in Bistrica ob Sotli (foto)