Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Športno društvo Kristan Vrh z novimi močmi v nov mandat


Kristan Vrh se lahko pohvali z aktivnim športnim društvom, ki v kraju skrbi za utrip na tem področju.

Pred kratkim so izpeljali 25. občni zbor in ob sprejemu poročil in načrtov izvolili tudi vodstvo za prihodnje štiriletno mandatno obdobje.

Društvo bo še naprej predsedoval  Boštjan Volf. Blagajniške posle bo še naprej izvajal Domen Šprajc. Na novo bo funkcijo tajnice opravljala Anja Fišer, prav tako pa so na novo izvolili upravitelja društvene brunarice, kar so poverili Urbanu Mrazu. O “krvni sliki” v društvu priča tudi podatek, da so na občnem zboru izrekli dobrodošlico 25 novim članom.

V letu 2024 bodo poleg manjših dogodkov štiri večje prireditve. V maju bodo organizirali 14. športni dan na Kristan Vrhu. Malo pred dnevom državnosti bosta na sporedu 21. turnir v malem nogometu in 7. turnir v odbojki na mivki. Ob koncu avgusta bodo pripravili veselico z ansamblom Okrogli muzikantje.

Po uradnem delu in pogostitvijo so prišle na vrsto tudi športno-zabavne dejavnosti, ki so trajale dolgo v noč. Pomerili so se v tradicionalnih igrah dvojic, in sicer v pikadu, namiznem nogometu, zabijanju žebljev, beerpongu ter cornholu. Najboljšim so podelili  medalje.

Preberite tudi:

Na Kristan Vrhu s skupnimi močmi do novih pridobitev pri gradnji gasilskega doma