Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Pustovanje v Podčetrtku 2024: trg vasi Lipa napolnile barvite maškare (foto, video)


Na pustno soboto se je v Podčetrtku odvilo pustno rajanje z obilo poskočne glasbe, raznimi animacijami za otroke in slastnimi krofi. 

Letošnje pustovanje se je odvilu na trgu vasi Lipa v Termah Olimia, ki ga je napolnilo mogo veselih maškar. Tam so bile za otroke pripravljene razne zabavne aktivnosti. Mnoge maškare raznovrstnih barv so ob poskočni glasbi plesale na plesni delavnici, klovn Balonko je za otroke izdeloval balone raznih oblik, za še kanček več barve pa je bilo poskrbljeno s poslikavami obrazov.

Maškare so se posladkale s krofi.

Pustno rajanje pa ne bi bilo popolno brez krofov, zato so organizatorji poskrbeli, da je vsaka maškare dobila svojega. Na odru so lahko otroci predstavili svoje kostume, ki so bili zelo raznoliki. Možno je bilo opaziti policaje, viteze, ninje, čarovnike, klovne, muce, super junake, metuljčke, zmaje in mnoge druge preobleke.

S tem pa se rajanja v času pusta šele začenjajo. Večina dogajanja se bo odvila v torek, ko se bo na pustno zabavo možno odpraviti v Rogatec, Šentjur, Rogaško Slatino in v mnoge druge kraje na našem območju. Celoten spored pustnega dogajanja preverite tukaj.

Oglejte si video in fotografije z dogodka:

In še fotografije: