Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Utrinki s silvestrovanj v Rogatcu in Bistrici ob Sotli (foto, video)


Najdaljša noč v letu je za nami, v leto 2024 pa so številni Kozjanci in Obsoteljčani stopili na silvestrovanjih na prostem, ki so potekala v Rogatcu, Rogaški Slatini, Podčetrtku, Šentjurju in Bistrici ob Sotli.

Ker smo si na silvestrski večer vzeli prosto tudi novinarji Kozjansko.info in ga preživeli v družbi družine in prijateljev, tokrat ne objavljamo lastnih posnetkov s silvestrovanj. Za vas smo pa zbrali razpoložljive objave z družabnih omrežij.

Posebne vrste mednarodno silvestrovanje je potekalo na trgu v Rogatcu. Novo leto 2024 so tukaj skupaj dočakali občani Rogatca in sosednjega Huma na Sutli. Fotografiji je na FB objavila Majda Kramberger, in ob tem zapisala: Naš trg je že poln, Aplavzi so v polnem zamahu, slovenske in hrvaške pesmi se izmenjujejo in narod pleše. Tako kot je tudi prav! Zdaj pa je že Novo leto! Ura je tri zjutraj in” “mednarodna “zabava je končana. Še dežek je počakal, da smo se naplesali.”

Foto: Majda Kramberger, FB Rogatec, naš kraj

 

V Bistrici ob Sotli so silvestrovali pod kozolcem z ansamblom Občutek:

Silvestrovanje 23/24 v Bistrici ob Sotli (Foto: FB Mirela Kunst)

Tako je župan Franjo Debelak občanom zaželel srečno novo leto:


(foto in video: Mirela Kunst)

Če imate s katerega od silvestrovanj na našem območju še sami fotografijo, video prispevek ali FB/instagram objavo, nam lahko pišete na [email protected] in dodali jo bomo.