Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Od tega nogometaša bi Slatinčani lahko dobro zaslužili. Omenja se milijon evrov


Nedavno smo poročali o vrednosti ekipe NK Rogaška po oceni priznanega spletnega portala Transfermarkt, ki je skupaj znašala 3.5 milijona evrov. Najbolje ocenjeni igralec je bil 21-letni napadalec Nejc Gradišar, katerega vrednost je bila 350 tisoč evrov.

A po vpoklicu v člansko nogometno reprezentanco in golu na prijateljski tekmi proti ZDA v San Antoniu je njegova tržna cena močno poskočila. Za drugega strelca 1. SNL naj bi vladalo veliko zanimanje iz tujine, neuradno pa se omenja tudi potencialna milijonska odškodnina.

Omenja se tudi neuradno poizvedovanje s strani NK Olimpija. 

Nejc Gradišar, nogometni produkt ljubljanskega Brava, ki je zacvetel v Rogaški Slatini, je trenutno eden najbolj vročih nogometašev na slovenskem tržišču. Klici v Slatino naj bi zanj prihajali od povsod, predvsem pa iz tujine.

“Rogaška ima ambicije, da obstane v ligi, a smo ga ob primerni ponudbi pripravljeni prodati,” je za Siol dejal direktor NK Rogaška, Nino Ivačič in v isti sapi dodal, da jih do zdaj ni zadovoljila nobena uradna ponudba. Po njegovih besedah pa so prejeli že neuradno ponudbo milijon evrov, kar bi tudi v popolnosti zadovoljilo klub.

Za Sportklub pa je Ivačič dejal, da je 700 ali 800 tisoč evrov meja, pod katero se ne bi spustili, njihova pričakovanja pa so odvisna tudi od tega ali bi odštel zdaj ali šele poleti ter kašen bi bil dogovorjen odstotek od nadaljnje prodaje.

Ivačič je za omenjeni športni portal povedal še, da se iz Slovenije s ponudbo še ni javil nihče, o njem pa je povpraševala Olimpija, a je šlo zgolj za neformalno poizvedovanje.

Ali bo Gradišar pozimi zapustil Rogaško, naj bi bilo bolj ali manj znano do sredine februarja.

Preberite še:

SPINS trdi, da Hrvati preiskujejo “fiktivno zaposlovanje nogometašev NK Rogaška”, Ivačič odgovarja: SPINS nam dela škodo