Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Na Kopah so smučali tudi obrtniki in podjetniki Območne obrtne zbornice Šmarje pri Jelšah (foto)


Več kot 850 obrtnikov in podjetnikov iz vse Slovenije se je zadnjo soboto v januarju zbralo na Kopah na 9. tradicionalnem zimskem srečanju obrtnikov in podjetnikov v organizaciji Obrtno podjetniške zbornice Slovenije in območnih zbornic.

Med njimi so bili tudi članki Območne obrtne zbornice Šmarje pri Jelšah.

Foto: OOZ Šmarje pri Jelšah

OOZ Šmarje pri Jelšah je za udeležence organizirala avtobusni prevoz. Smučarji so bili razporejeni v različne kategorije in so malo za šalo in malo pa tudi zares tekmovali v veleslalomu in preizkušali proge na Kopah. Izmed 40 prijavljenih zbornic je šmarska v skupnem seštevku zasedla odlično 15. mesto.

Za mnogo dobre volje je poskrbelo tekmovanje v kuhanju enolončnice, kjer je šmarska zbornica sodelovala z joto in kranjskimi klobasami. Za piko na i celotnemu dnevu pa je poskrbelo še idealno vreme in okoliška zimska idila. Vsi udeleženci, od najmlajših do najstarejših, so uživali in se zabavali. Organizator je poskrbel za hrano in pijačo, za dobro voljo pa sta zaigrala ansambel Plamen in DJ Ney.

»Na zimskem srečanju sem bil prvič in bilo je odlično. Glede na ogromno število udeležencev je bila organizacija res vrhunska. In družba seveda tudi! Gotovo se srečanja udeležim tudi v prihodnje,« je bil nad doživetjem navdušen podjetnik Aleš Ratej. Zaposleni v skupini Prah so se dogodka udeležili še drugič zapored. Njihov vodja, Igor Prah, je ob tem dejal: »Pomembno je, da se obrtniki in podjetniki družimo in tako povezujemo tudi z družinami in zaposlenimi. Takšni družabni dogodki so zelo dobrodošli, da spletemo nova prijateljstva in da se dobro zabavamo ob napornim dnevih v naših podjetjih. Upamo, da se nam naslednje leto še kdo pridruži.«