Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Hrvaški napadalec ob krstnem nastopu za Rogaško štirikrat zatresel mrežo srbske zasedbe


Nogometaši Rogaške so včeraj odpotovali na priprave v Rovinj, kjer se bodo pripravljali na spomladanski del sezone, v katerem si bodo skušali priigrati obstanek med slovenskimi prvoligaši, ob tem pa so še vedno prisotni v pokalnem tekmovanju.

Kvartet tekem na Hrvaškem so odprli z zmago proti srbski zasedbi, s štirimi zadetki pa je zablestel Mijić, nova pridobitev v napadu črno-belih.

Slatinčani se trenutno mudijo v hrvaški Istri, kjer bodo odigrali štiri pripravljalne tekme. Prvo preizkušnjo so uspešno prestali, ko so s 4:1 ugnali srbsko ekipo Tekstilac Odžaci. Na obračunu z moštvom iz druge srbske lige je zablestel novinec v napadu Rogaške, Patrik Mijić.

25-letni hrvaški napadalec se je le 24 ur po podpisu pogodbe z Rogaško izkazal kot strelec vseh štirih zadetkov. S Slatinčani je sklenil sodelovanje vsaj do konca naslednje sezone (2024/25). Pred prihodom v Rogaško Slatino je nastopal za slovaškega prvoligaša, v drugi avstrijski ligi in na Hrvaškem za Sesvete, Medjimurje ter drugo ekipo zagrebškega Dinama.

Hrvat predstavlja tretjo zimsko okrepitev črno-belih. Moštvo Oskarja Drobneta sta okrepila še 22-letni krilni napadalec 𝗚𝗮𝗹 𝗞𝘂𝗿𝗲𝘇̌, otrok ljubljanske Olimpije, ki je nazadnje igral v prvi severnomakedonski ligi, in Luka Kambič, 25-letni desni bočni igralec, ki je pred tem nosil dres Kopra.