Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Dobovec s petimi zadetki razblinil upe polne dvorane v Ribnici (video)


Nogometaši Dobovca so v 13. krogu državnega prvenstva gostovali v Ribnici pri zasedbi The Nutrition Extrem. Dobovčane je pričakala povsem polna dvorana, toda kljub temu so svoje delo opravili z odliko in ponovno vpisali vse tri točke.

The Nutrition Extrem : Dobovec 2:5 (0:1)
Kljun (37′, 38′); Duščak (20′, 25′), Kneževič (21′), Kanjuh (35′), Čeh (38′)

V Športnem centru Ribnica, kjer se je zbralo 550 gledalcev, so prisotni prvi zadetek dočakali v izdihljajih prvega polčasa, ko je mrežo domačih zatresel Klemen Duščak. Drugi del igre je s projektilom pod prečko otvoril Denis Kneževič.

Duščak, ki se je že na pokalni tekmi dvakrat vpisal med strelce, je v 25. minuti povišal na 0:3 in znova dokazal, da je v sijajni strelski formi. Pri njegovem drugem zadetku je nesebično asistiral Patrik Pasariček.

Davor Kanjuh je v 35. minuti kaznoval poigravanje v obrambi Extrema in s strelom iz sredine zadel v prazna vrata. Nekoliko oslabljeni domačini so z dvema zadetkoma Drejca Kljuna malce omilili poraz, med obema zadetkoma Kljuna pa je domačo napako izkoristil še Žiga Čeh.

Zadetki s tekme med Extremom in Dobovcem:

Dobovčani bodo znova na delu že v torek, ko bodo na prestavljeni tekmi gostili Kobarid. Črno-beli sicer še naprej zasedajo drugo mesto s sedmimi točkami zaostanka za Vrhniko, a tudi z dvema tekmama manj.